hej bloggen!

skolan va helt okej. sluta kvart i tre så då cykla jag och ibra hem. louise kom en liten stund, hämta sin cykel och snacka med mej och så. sen stack jag ut och träffa oskar och ibra, sen vidare till träningen som jag kolla på med ida, och ibra. kom hem för en stund sen. har sovmorgon imorgon, till tjugo över nio. slutar vid två. skönt! puss.

abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö. mjaaa,

uppdateringen har varit ganska dålig nu på ett tag. men har inte tid när det är skola och allt. dessa veckorna på kastanje har varit riktigt bra. roliga, och ja. haha! så mycke bättre än lindes. hade en vikarie på engelskan, sjukt konstig.. haha. hon hade bara röd&vita kläder, snacka hela tiden om massa skit. fast vi fick ha våra mobiler uppe, så ¨hon va ändå ganska snäll. hehehehe. träffa antonio, henke och sen ludde också en stund efter skolan. svin kulihi. wipojoewpijgoiwj , ööööörk jag har tårkigt.


18:28

hej snyggon! match imorse mot pandora. man kan väll nästan säga såhär, enligt mej. 'tur för dom att vi gjorde misstag' blää. dom vann med 2-1 dom äcklen. usch! trodde seriöst hela dagen skulle va helt förstörd, eller den va ju de till ibra och jag stack ut. träffa melissa enes enes michelle matte kim alex och billy. kom precis hem nästan, har hunnit va ute med min vovvsing. heh. träffa richard då. han bara; akta råttan! haha shit (y) puss!


¨pjwegiwpi

helt uttråkad! malin är sur hela tiden också. dött. sticker snart till ystad.
match imorgon mot pandora klockan elva, ni kan ju komma och kolla om ni vill. hejdå!


GOD MORGON!

vakna för några timmar sen. har hunnit städa undan lite på mitt rum och nu ligger jag i sängen med datan och smsar med morgan, hihi. ska snart gå och duscha och börja fixa mej, sticker till ystad vid halv sex för att fira min underbara kusin som fyller 20!


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING!

har inte bloggat på länge nu, förlåt! men har inte haft tid nu med skolan, träningar osv. berättar lite om dagarna nu.
onsdag: skola, sen hem och sen vidare på zonläger! gick bra, faktsikt. trodde de skulle va jobbigt, men hade helt fel! hah.
torsdag: skolan först, sen stanna jag och ibra kvar i ungefär en timme efter och va med sanna och så. sen hem, till träningen. fick kladdkaka och sånt av matilda för hon fyllt år.
idag: skolan först. sen efter stack jag och louise hem till albin med albin, jalil, linus och fredrik! svin roligt hade vi. haha! råka kasta jalils cykellås i bäcken, men vi fixa de sen. svin roligt, sen stack jag och louise hem hit. åt taco, ut och träffa ibra och johanna. och nu stack hon precis.
ingen aning om vad som händer imorgon, vi får väll se vad som händer bara, vad dagen har att bjuda på, haha :)
hörs sen. puss!

hej tråkiga rubrik.

skolan va helt okej. fick sluta en halv timme tidigar, birgitta bing är dum på riktigt och jag har äntligen fått mitt skåp. skönt att inte behöva gå och bära runt på alla tunga böcker. klockan sex ska jag träffa ibra, får se vad vi gör. sen halv sju träffar vi johanna vid järnvägen och vi sticker till ip och kollar dennis&deras match. så blir nog inte mer uppdatering idag. hörs senare. puss!

MÅNDAG

hej snyggon! sitter nere i soffan med datan och kollar på teve. skolan va helt okej! även fast vi går längre nu än innan, så känns det som dagarna går fortare. skulle egentligen spela fotboll ikväll, och match mot brantevik imorgon. men båda blev inställt. fast sen är de ju zonläger på onsdag, träning på torsdag, och match på söndag, så de är ändå ganska skönt! det spöregnar ute, hörs änna ner i källaren! mysigt med regn ändå, hehe håller ni med mej? ska nog göra hårinpackning nu snart, sen duscha och sånt. men vi hörs kanske senare, annars imorgon. puss!

slänger in en söt bild på mej och robin när vi leker i en snöhög i sjöbo, från i julas!


TJOHO BLOGGEN!

just nu sitter jag och snackar med hugo snygging! så länge sen :o
va i ullared innan med mammsen&syster, köpte en massa! ni får kanske bilder sen, fast orkar nog inte eftersom allt redan ligger i garderoben. imorgon är de skola igen, jag måste verkligen få mitt skåp nu! orkar nt gå runt och bära på idrottsväska en hel dag till. usch! men ska fortsätta snacka med hugo och sen väntar duschen! hajpoooo!


19:19

fastna framför datan nu och det var inte riktigt meningen. ska lägga mej i soffan och se en film. sen sova direkt när den är slut eftersom jag ska upp redan vid fem imorgon! kommer väll hem sen vid sju så vi hörs imorgon kväll tror jag. ha en bra kväll och morgondag snyggon! puss.


slänger in en söt bild sen någongång i vintras när de nt fanns snö utan bara va kallt. haha!

SÅ NÄRA, MEN ÄNDÅ SÅ LÅNGT BORT

ibra jag och johanna ligger nere i min soffa och kollar på fotboll. va på ip innan och såg
a-laget med johanna, träffa även dennis anton osv. vad ska ni göra ikväll? jag ska bara va hemma, sova tidigt eftersom vi åker halv sex imorgon.
_____________________________________________________________________

det är utsidan man faller för, men insidan man blir kär i.


Godmorgon!

sovit gott? det har jag gjort. igår va vi på kräftskiva, roligt! johanna och ibra kom ut där sen också en stund. just nu ligger jag i min säng med datan i knäet, det är svin varmt och jag är jätte trött. imorgon sticker vi till ullared. kanske vid halv sex. men har inget att skriva nu, så hejdå!


HELG!

kom hem från skolan för ungefär en timme sen. jag ibra och jon stack in om till bo ohlsson innan vi stack hem eftersom jon den klanteröven låste in sin nyckel till låset i skåpet och fick klippa upp låset. han är för duktig! haha. halv sju sticker vi på kräftskiva hos lukas. markus kommer också, de har varit så i ganska många år. och det är faktiskt fortfarande roligt. hehe :) annars är det ju fest ikväll också, där några stycken frågat ifall jag är på, men nej, jag ska till lukas och dom, hehe :)



min luft, mina andetag, mitt hopp, min lycka, min skatt, min ängel, min bästavän
mitt liv! ♥


skoja innan.........

3-2 mena jag. hehe.


BRA START PÅ ALLT!

skolan är än så länge bra. första matchen idag gick också bra! vi vann med 3-0 . jag gjorde dom två första, och elina de tredje på straff. hilda malin jakob och morgan va och titta, jakob är nt arg på mej mer, vilket är jätte bra! lukas erik pelle och dom va också och kolla. hade skolfoto i skolan, usch jag hatar verkligen det! ska snart fixa mej och krypa ner i sängen, vi har vår första idrott imorgon & jag har ont i min vad tror jag de heter? hörs imorgon! puss.

HJÄLP MEJ!?

skolfoto imorgon. jag har inget att ha på mej, och skolfoto är det värsta som finns.

18 augusti.

dagen idag gick väll bra? och va rolig, lite. haha. ska snart äta, sen ner till boohlsson eller något och fixa hänglås. imorgon spelar vi match. orkar nt skriva. hejdå


55 minuter kvar -

av ett underbart sommarlov. sen är det slut.
börjar halv, sticker med ibra vid tio över eller något. vet inte när jag kommer hem, och ifall jag kommer hem. hehe, nej skoja bara nu.. hörs sen iaf.

:(

hemma från träningen nu, har ätit och nu sitter jag här framför datan och tänker på vad jag ska ha för kläder imorgon. jag har ingen aning! ska snart gå upp och leta fram något, och faktiskt lägga mej i sängen och försöka sova. antagligen kommer jag inte somna men ska iaf försöka. ska upp sex imorgon, sen sticker jag och ibra tio över åtta. nervös. förra året, när henke elina & alla dom börja, då längta jag så satan till att komma dit. men nu, haha. jo visst de ska bli skit roligt! men det är riktigt länge sen man va minst på en skola. hehe. jaja nog snackat. vi hörs imorgon efter skolan, någongång för jag vet inte när jag kommer hem. hajpooooooo!

SNABBT INLÄGG

jag har lite bråttom nu så får skriva ett kort och snabbt inlägg. har städat mitt rum, bytat sängkläder och så idag, känner mej halvt duktig faktiskt. haha! plus att jag har duschat, gjort hårinpackning, mitt lila shampo, rakat benen osv, och noppat ögonbrynen. känns som allt måste va helt perfekt till imorgon. jag är faktiskt nervös. känns läskigt att imorgon sitter jag i ett klassrum på kastanje skolan med en helt ny klass, nya lärare, nytt ställe och framför allt, vi är minst! har inte tid att skriva en massa, ska möta johanna tio över för att sticka till träningen. blir antagligen ingen mer uppdatering ikväll heller, för jag ska försöka sova redan vid nio för ska upp sex imorgon. ha de bra, puss!

20.21

jag louise och johanna tog tåget in till ystad vid två. gick i alla affärer för jag behövde en tröja men jag hitta inget. ringde mudda sen, så han kom och träffa oss. träffa davisen också. även julia på stationen när vi skulle hem. har precis kommit hem nästan, elelr för ett tag sen. bilderna från ystad får ni en annan dag eftersom jag inte orkar springa upp och hämta sladden. hörs mer senare, puss!

godmorgon hjärtisar ! ♥

klockan är inte så mycke än, men jag vakna redan kvart över nio så jag är redan sminkad och sånt. hehe. sticker in till ystad vid två med louise&johanna. ska handla någon tröja ifall jag hittar som jag kan ha på skolfotot. lixom, vem trodde skolfotot skulle va redan 2 dagen? :o det trodde iaf inte jag. de bruka ta ungefär en månad på lindes. jaja, skit i de. får se om jag hittar något. ska träffa mudda också tror jag. puss!

100815;

jag sitter här framför datan i handduk och äter macka, malin är knas som vanligt. eller så är det jag som är det idag, vet inte alls. har precis färgat håret, vet inte hur de blev än, man ser inte de riktigt från det är torrt. hoppas verkligen de blev bra nu efter allt skit jag har haft i de. färg - lilashampo (mot de som blir gult) - någon typ inpackning och shampo igen. skulle egentligen ut och träffa ibra nu ikväll, men jag är helt slut. får väll klä på mej och lägga mej och se en film, ska nog smsa henkebebis också! hehe :)
puss.

ingen alls fantasi för rubrikerna.

ibra kom hit innan. vi hoppa på vars en cykel och skulle ner mot ica och handla hårfärg till mej, men på vägen träffa vi enes enes felix och fitim som ville ha skjuts till lindes så de va bara för oss att vända om direkt med dom på pakethållarna. eller enes fick skjutsa mej för jag orka nt. hehe. träffa jon också sen som följde med oss när jag handla min färg, sen stack vi ner till skogen där vi gick in i skogen och satte oss och drack läsk. felix trodde vi hade sprit och sånt i flaskan, kanske lätt att tro när man sitter mitt inne i skogen, men haha de va bara läsk ;)
mamma ska fixa mat till mej nu, sen färga mitt hår. ska också prova mitt nya shampo som tar bort de gula, ifall de nu blir gult när hon färgar de. annars behövs de nt ju. nu ska jag ta och smsa louise & fråga ifall hon följer med mej till ystad imorgon och handlar en tröja, och träffa mudda såklart. ihih! hörs senare snyggingar, puss!


felicia har en åsikt -.-



att sno någon annans text den skrivit själv. lägga ut på sin egen blogg och sen skylla på sin kompis.
ganska taskigt mot sin vän, och ganska omoget faktiskt!
har du inget att tänka med, inget eget att skriva så du måste kopiera andras? haha gud..

btw, vad händer hos alla idag ?

-.-

hej snyggingar. detta kommer nog bli ett riktigt kasst inlägg för jag är svin trött. sitter uppe i min säng och snackar med muddda och jag har jätte ont i foten för jag blev tacklad&stämplad& allt av johanna & en till, hah så kan de gå ;) . jag är trött somf an. så jag ska snart stänga av datan- är ni trötta? det är jag . imorgon är jag ensam hemma, så jag vet inte alls vad som händer. nej vad dåligt inlägget blir, haha. hejdå.


slänger in en bild på en gris bara för det. två faktiskt. haha nej jag bara skoja, felåt josefin :$<33333333

HELT SLUT

just nu sitter jag här framför datan, lyssnar på regnet och åskan och har hela munnen full av tuggummi.
va på cup i lövesta innan idag, hela dagen faktiskt. lite annorlunda cup, fast så himla roligt! kommer nog bilder från cupen och kanske en film ifall jag inte skämms för mycke för lägga ut den. haha shit! jaja, nu ska jag snart ner och kolla film. vi hörs när vi hörs. puss!


tack för headern HILDA!


EOJGÖWEOHJ

mormor och morfar är här just nu. vi har precis ätit mackor och sånt. innan stack jag och mammsen ner till bo ohlsson och jag fick äntligen mitt täcke, fast mamma sagt att jag inte skulle få de. men ja, jag fick det. va också på N-sport och köpte ett par skor till idrotten på kastanje, ska ha ett par till men dom hade inte kommit i min storlek än. efter de stack vi in till frissan. köpte något schampoo som tar bor det gula. imorgon ska vi på cup någonstans. en helt OSERIÖS cup! man är tre i varje lag och målen är svin små. haha. puss


M & I (L)

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN!

malin: ehm nu ska jag fråga (H)
varför börja du blogga? :D MOHAHAHAHA <3
svar: jag vet faktiskt inte riktigt. men ganska många av mina vänner hade blogg som jag följde, tyckte väll de verka roligt, kanske därför jag börja. jag har faktsikt ingen aning :)

soffan xp: heej, om du är en braa lyssnare? kanske...
Och hur gammal du är?
svar: vad menar du med bra lyssnare? :)
jag är 97a, alltså 13 år.

bkla: är du oskuld?
svar: ja

anonym: har du blivit pullad?
svar: m

sängen: har du blivit slagen på käften någongång?
svar: haha ? nt på allvar.

olivia: kan inte du göra en sminkvideo? :)
svar: jo de kanske jag kan, någon gång. :)

Y O U L I AA: när börja du blogga?
hur kommer de sig att du börja blogga?
svar: det va nog i november och december, :) kolla längst upp hittar du svaret :)

theres gustafsson: söt blogg, kolla gärna in min! XOXO
svar: tack så mycke, jätte kul att höra de :)

cecilie: vad tycker du om min blogg? :D
svar: jag tycker den är jätte fin! du får med mycke också, musik, kläder osv :)

hanna: ha en bra kväll =)
svar: haha! dsm.

erika: vilken är din favorit blogg?
favorit kunglighet?
favorit färg?
favorit affär?
favorit märke?
favorit film?
favorit bok?

svar: jag följder inte någon känd blogg som jag tycker är bra, så min favorit blogg är faktiskt hildas! hon får med en massa bra saker. musik, om hennes eget liv och hennes super fina bilder! tycker verkligen du borde kolla!
2. kunglighet? haha, jag vet inte ens vad kungen heter. ;)
3. rosa (a)
4. har ingen favorit affär :)
5. märke? ingen aning faktiskt.
6. jag har ingen favorit film, men jag tycker om skräckfilmer som är så läskiga att man sitter och skakar haha. annars filmer som får en att skratta, :)
7. jag läser aldrig böcker..

amanda: varför börja du blogga?
vilka bloggar läser du? (a) <3
svar: svaret finns längre upp.
jag läser ingen känd blogg faktiskt. jag läser bara mina vänners, typ :) heh.

marielle: vad är det roligaste med att blogga? :)
svar: jag har ingen aning! :o fast jo, det är ni som läser bloggen som gör de roligt :) ..

tack för alla bra frågor :)

GRATTIS LINNÄA BEBIS

har precis kommit hem från träningen. riktigt roligt! johanna är vild, haha shit. vad har ni gjort idag? oskar va här innan en stund, vi baka något som såg ut som kräk? och la det på gatan, haha! väldigt moget och riktigt roligt :)
ska springa ner till min granne nu och hämta syster, stänga av datan eftersom de åskar och lägga mej och se en film. låter mysigt! hi. vi hörs sen eller imorgon. puss!


.



ganska okej faktiskt. :)

GODMORGON SNYGGINGAR!

igår kväll blev super bra! louise och johanna kom hit vid sju halv åtta. vi satte oss ute i min trädgård och snacka och sen vid nio stack vi ut en runda. träffa lukas vid hans hus dit ibra också kom vid tio. vi snacka om allt möjligt sen följde vi johanna hem och gick hem så vi va här klockan elva. idag när mamma kommer hem åker vi till n-sport och kollar nya skor till mej, både inomhus och utomhus skor. skriver mer senare. puss!

16:52

jag har precis varit nere i mitt nya rum och hjälpt mamma att tapsera en väg, haha! det blev faktiskt skit bra.. pappa ska snart köra ner tillpirripirri och hämta mat till mej, haha gott (a). sen  vid sju  kommer louise johanna och fanny hit, mys! hörs senare.
och just det, ifall detta inlägget blir konstigt stavat och så, beror de på att min blogg är helt konstig och allt är så litet så man ser inte bokstäverna. puss!

GODMORGON ALLA FINA LÄSARE!

eller ni kanske fortfarande ligger och sover? jag har varit vaken redan sen halv elva. jag har precis varit hos frissan och skulle boka en tid för att färga mitt hår brunt. men det va helt fullt + att ifall jag ska bli brunett igen. måste jag ha det rött först, och sen färga de brunt. och jag tänker inte gå runt i rött hår. iallafall inte just nu. så jag vet inte alls vad jag ska göra, ifall jag ska färga de blondare än nu. helvete.. de va en dålig sak, har en bra också. att jag får fler och fler läsare, det är jätte roligt! fortsätt så. :) nu ska jag fortsätta sitta här på mitt rum framför datan och va en riktig surfitta, japp. hejdå!

EN DÖ TRÖTT FELICIA

sitter just nu på sitt rum framför datan och äter en macka och dricker juice. mums! kom precis hem från träningen. det gick väll? ganska bra? ja vi säger så, de gick bra! ska bara sitta här en liten stund sen ska jag faktiskt lägga mej nere i soffan med mjukiskläder och täcke och kolla på en bra film, popcorn till hade inte varit fel? haha jaja. imorgon är det den 11 augusti. alltså har vi bara 8 dagar kvar på detta sommarlovet, (räknar från idag). det är sjukt så snabbt sommaren går. det känns som den hinner sluta innan den börjar, håller ni med mej? under dom 8 dagarna ska jag hinna en massa. tbx, shoppa, träffa vänner + en till, och framförallt, jag ska bli BRUNETT! nu har jag bestämt mej. så ja, jag blir brunett nu och fortsätter vara de iallafall till våren. då jag antingen blir ritkigt blond eller om jag trivs fortsätter jag va brunett såklart? jaja, nog snackat om de. ska kolla bloglovin & fb. puss älsklingar.



TOMELILLA IF - bästa som finns

heeeeeeeejbloggen!

jag har precis kommit hem från stranden, åkte dit med mamma syster & hennes kompis. det var faktiskt riktigt varmt, ganska skönt. ska träna sen klockan sex. men jag har inget direkt att skriva idag, så vi hörs sen.

godnatt bloggen.

lägger mej i sängen nu och ser film. finns på mobilen, för jag ska nt sova ritkigt än.. puss!

hej babes

kom precis hem från en till underbar dag i ystad med mina fina vänner, ibra david och mudda. även evelina&janaba. vi har mest sprungit runt på maxgungan och suttit och degat på max, men roligt är det! vi tog tåget hem nu vid tio över åtta, jag ibra och även ivan. haha, han är rolig den knasen!


slänger in en gammal bild på mej och davisen. §

TILL YSTAD

ibra är hos doktorn. men klockan fyra sticker vi till ystad. kommer hem vid nio. hörs då. haaaj.

GRATTIS JOHANNA HJÄRTAT!


godmorgon fina läsare!

mamma väckte mej vid kvart i elva. jag min syster och mamma åt frukost tillsammans sen stack mamma in till ystad för hämta något i min gammelmormors lägenhet. jag är ensam hemma nu iallafall. ingen aning om vad som händer idag, men vi får väll se. igår hade jag besökrekord och det va ganska många faktiskt! jätte gulligt att så många läser bloggen. igår vid halv nio stack jag ut till lindes och träffa ibra och johanna. patrik challe(?) och lukassjöstrand kom också sen. stack hem sen vid elva. nu ska jag kolla igenom bdb. vi hörs . puss och kram.

just nu

sitter jag och snackar med philipahl, vican och malin. världens sötaste människor? ja.. jag är svin trött så jag ska va hemma hela kvällen och se film och sånt mysigt. vad ska ni göra ikväll? (: jaja, men vi hörs kanske senare. puss!

alla älskar gamla bilder?


F R Å G E STUND



är det något du vill fråga, något du vill veta och undrar?
fråga det nu!
ni som frågar och skriver er blogg blir länkade, snällt va? haha.
svaren får ni i ett inlägg om några dagar. fråga på nu!

HEMMA!

jag och louise låg och snacka med ludwig till tre igår, sen somna vi båda två i hennes säng. vid halv tio imorse vakna jag och kolla på klockan. så såg jag helt fel så jag trodde den va tre och skulle till ystad med ibra så smsa han att jag inte kunde för jag precis hade vaknat och haha allt blev sär. vi vakna sen vid halv tolv, åt och sen hämta mamma mej. skulle egentligen in till ystad idag med ibra men jag fick inte.. kommer kanske bilder från igårkväll någon annan dag, kanske. annars inte :) vi hörs. puss

00:30

just nu ligger jag hemma hos louise i hennes soffa med henne, snackar med en jätte gullig kille i telefon och snackar med mudda. hihi. hennes mamma och tommy är fortfarande på kulla, så dom kommer väll om ngn timme. vi hörs lite senare kanske, ifall jag orkar och så. haj!

TILL ABV!


packat klart, fixat mej och sånt man brukar. sticker snart till någon på kräftskiva sen vidare till louise! ensam med henne hela kvällen, mys! kanske bloggar där annars inte. beror på ifall vi sätter oss framför datan eller vad vi gör. annars hörs vi imorgon när jag kommer hem eller senare på kvällen. ha en fortsatt bra dag, det tänker jag ha faktiskt. kysshaaaj.

godmorgon!

igår vid fem åkte vi ut till min farmor och farfar. min farbror&faster va med där. fick en väska av dom som födelsedagspresent eftersom vi inte träffat dom sen jag fyllde år (april). vi grilla någonstans med massa folk farmor&farfar känner, haha. sen körde en som heter hugo mej hem vid halv nio. johanna kom sen stack vi ut vid halv elva och träffa dennis. ibra kom också då någongång sen klockan elva gick jag dennis och ibra hem till mej. byta om till badkläder och vid kvart över elva låg alla vi tre i min pool och hade jätte mysigt. haha! dom stack sen vid tolv.
nu idag ska jag inte göra något alls. kanske sticker till ip klockan två och kollar på a-laget. mamma står i kiosken för vårt fotbollslag. men vi får se hur de blir med det. iallafall, ikväll ska vi på kräftskiva. när vi har ätit sticker jag hem till bästavän där vi är ensamma hela kvällen, sen sover jag där! love.


får bli en bild på louise och fanny. bara för att den är så himla fin.

MED JOHANNA

va i någon skog innan med farmorfarfar, min familj och farbror&faster. där fanns lamm med horn, dom ville stånga mej typ, hahahaha. en 'gubbe' körde mej hem. johanna är här nu, ibra skulle egentligen med komma men ja de gick nt. imorogn sover jag hos bästavän, wiho. haaaj.





just nu



sitter jag och camar med david. vi har mittbena båda. haha! gulligt. hahah. om en och en halv timme sticker jag till farmor&farfar, grillar och träffar mina kusiner. kommer hem senare ikväll. finns på mobilen hela kvällen, hinner kanske skriva innan jag sticker. puss!

& GRATTIS SIMON!
<3

.



you make me smile, baby

godmorgon bloggen!

vakna för en halvtimme sen ungefär. sitter nere i soffan med datan i knäet och har precis ätit frukost. ska kolla egenom bloglovin och bdb snabbt sen ut i solen. ikväll ska vi till farmor och farfar, mina kusiner kommer med. vi hörs senare iallafall. puss

IBRA & JOHANNA

ibra och johanna är här nu. innan träna vi i lunnarp, riktigt kul. haha. ska göra ngt nu för vi är ensamma hos mej. puss!

men va fan?

jag och mamma körde ner för boka tid till mej hos frissan. ska färga håret nu innan kastanje. tror faktiskt det blir brunt. men jag är inte helt säker än. men ja iallafall. det va stängt? till den 11. årh -.- haha jaja. får vänta tills dess. åååh.

BAKKEN!

igår vid halv nio tog jag&louise min familj och några fler familjer vi känner tåget till danmark. till bakken. träffa philip ahl där, han är söt hah :) jag och louise gick fram och satte oss sen hos några danska killar. som hette jonas jonas & paul? hahah. svin kul, och jag fatta nt ett skit av vad dom sa. va hemma sen vid ett ungefär. tack för en jätte rolig dag bästavän. jag älskar dej!

träning i lunnarp ikväll, jaooo. hörs sen. puss!

har precis..

slängt i mej en massa tacos! haha så himla gott efter träningen. gick faktiskt riktigt bra med tanke på att vi har haft uppehåll. nu är jag så himla trött, ska lägga mej tidigt idag för imorgon sticker jag och louiseabv till bakken! så jag bloggar inte på hela dagen. har jag skrivit att jag va hos min mormor och morfar innan idag? jaja, fick iaf 160 kroner ungefär. hehe :) men ni får ha en fortsatt bra kväll och morgondag! haaaaaaj.




slänger in en gammalbild sen i julas. har laddat över alla foton från
minneskortet till datan och då hitta jag denna. kolla bara mitt hår?
bigbigggggg. fast de finns värre bilder. hehe, ganska snyggt va? :D

BLÅMÄRKE I REVBENEN?

blev biten igår i ystad.
gissa av vad?
ett lejon ? en hund ? en tiger ? en leopard ? en katt? kanske en mudda?
ajjjjjjj.


hahahahahah. överdrivet skratt :)

Godmorgon snyggingar!

är ni vakna? det är jag. får aldrig sova så länge man vill här seriöst. två barn stod och skrek på gatan, det ringde i telefonen och på dörren. årh! svin drygt! jaja.. har precis slängt på mej kläder, ett linne svarta tights & min collage/baseboll tröja. man kan kalla de vad man vill, så gör de ni. sticker till mormor&morfar vid två tre. sen tränar jag ikväll. ska kolla igenom bloglovin och bdb nu. puss!

F I L M M M M M M M

bytar om till en stor tröja och tar av shortsen, och hämtar täcket. lägger mej i soffan och ser en film med mamma&pappa. mys, hhehe :)


träningen börjar imorgon också, wiho. roligtroligtroligtttt. :D

2 AUGUSTI

kom precis hem från ystad. har varit där med louise&ibra. träffat mudda, evelina moa och emma. säkert någon mer som jag kanske glömmer? jag har bitmärken i hela armen. hahah.. ska kolla film nu strax, har inget att skriva så vi hörs imorgon? puss.



.

saknar känslan av kärlek
saknar någon att dela varje sekund med


finns ingen rubrik

jag och ibra tog tåget in till ystad. träffa ralle där. evelina och sen mudda. evelina skulle ha cigg, haha. så hon fråga en tant, fast hon ville nt ge henne. så hon sa: då är du en patetisk fitta? tanten bara: vad sa du? och jaga henne med ciggen. haha! träffa vican&linnea nu när vi skulle hem. och två killar, vet nt vem dom va. och ellen&nellie. vi tog tåget hem nu lite över åtta och nu sitter jag uppe i min säng och snackar med lukas&philip.


MOT YSTAD !

sticker strax till ystad med ibra! eller om en timme. kommer hem igen vid nio kanske. vi hörs kanske då, annars får ni ha en bra dag & kväll. puss ♥

12:59

vid halv nio igår träffa jag ibra på lindes. vi träffa ida och johanna, sen cykla vi vidare hem till ida. matilda kom också efter en stund. vi va ensamma hos ida, eller hennes bror och morgan och dom va där. men annars ensamma! haha. vi gick hem runt elva sen somna jag vid två. idag vet jag inte vad jag ska göra. jag behöver den där 'vilodagen', så vi får se vad som händer. ♥

R.I.P GAMMELMORMOR.

jag kommer aldrig någonsin glömma dej

RSS 2.0