♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ .

jag kom precis hem från ibra. vi har 'passat' hans bror och snackat lite. båda va ganska trötta så jag stack hem igen. innan idag va jag på stranden med min familj och mina grannar. riktigt skönt faktiskt, men efter ett tag blir man uttråkad när det inte finns någon rolig person där. så vi åkte hem. just nu ligger jag uppe i min säng och väntar på pappa. han är nere och bränner en film till mej. om jag kan säga så, så skulle *baby* kanske komma hit. men jag vet inte hur de blir med det. ♥


FRÅGA MEJ NT? ..

hur allt det här får plats i en garderob? :| haha!

jag har iallafall städat ut allting! duktig. bara någon väska, tavla och sånt smått som följer med mej ner en våning. wiho.
har också hunnit kolla tapeter idag med mamma. antagligen blir det tapet - med färg ovanpå. haha. allt ska va så klöddet :o .. ibra och natalie stack precis nästan. jag är dö trött så jag orka ändå inte mycke längre ikväll. men nu ska jag kolla bloggar, vi hörs kanske senare ? puss! ♥

sticker ut

jag och ibra sticker snart och möter natalie på bya. jag är sugen på godis så ska handla de. HAH! vi hörs senare kanske. puss!

Godmorgon!

vakna för en stund sen. pappa har varit och fixat ny laddare till min data. 6 laddaren. ihih. tack pappsen! ♥
igår va jag i nybro hos mina kusiner. trist, haha. mamma&pappa körde mej in till ystad sen efter. jag gick in mot max för att träffa vican. fast hon hade inte kommit än så jag satte mej på max med mudda&enes. jag&vican mötte ibra på stationen och sen träffa vi ralle&några till. jag och ibra tog tåget hem lite över åtta.
ingen aning om vad jag ska göra idag, är jätte trött så vi får se. skriver senare. puss! ♥

b a bbbb y

♥♥♥♥♥

imorse..

vakna jag av att de en bild tuta as många gånger, ganska drygt? ja -.- gick upp och åt och fixa mej och så. sen cykla jag hem till louiseabv där josefin med va. vi mötte upp louise ''kusin'' på stationen och sen stack vi hem till mej. har ätit glass och ja inget speciellt. jag skulle åka på oskars skateboard som fortfarande är här, men jag kan nt det. så ja, jag trilla. skrapa armen och slog mej överallt! haha. har precis varit ut med ibra, på världens mysigaste ställe. haha! båda va ganska trötta så vi stack hem. slänger in bilder sen igår nu med. puss!








bild 1, 2 & 3 - igår när jag färga ibras hår. och vi åt cocopops :)
bild 4 - allrabästavän. (L)
bild 5 & 6 - malin och hilda. :)

@ IBRA

sitter hos ibra nu. han duschar och jag snackar med jon och jesper. vet nt när jag sticker hem. men stannar nog inte jätte länge till. imorgon ska jag träffa louisebebisssss. vi hörs. puss !

vem orkar ? ...

skulle egentligen ut och springa nu med mamma, men det är så himla varmt. och vem orkar det då? inte jag ifa :)
mamma körde mej in till ystad igår vid fem. philip ahl hämta mej på stationen sen gick vi hem till han. jätte stort hus, ojoj :o haha. jätte mysig&rolig kväll där. ihi :)
idag har jag varit på stranden, haha. varmt som fan :o och andré min granne, han putta mej i vattnet. haha. träffa jesper härstedht där med :) vet nt hur man stavar hans efternamn men ändå. ikväll vet jag inte vad som händer, vi får väll se ;) vi hörs sen. puss!

mot ystad

har precis blivit klar, med sminket och håret och sånt där. innan idag har jag varit på stranden, det va svin kallt. haha. sen stack vi in till någon färgaffär och kolla tapeter till mej. köpte bara provfärger idag, för jag är inte helt säker på hur jag vill ha det. igår va jag hos malin baby. vi hämta hilda på coop och blev nästan överkörda av kim jeppe och simon. haha! om ungefär en timme kör mamma mej in till ystad. ska hem till philip ahl och ja, jag vet nt vad vi ska göra men ändå :) ni får ha en bra kväll snyggingar. puss

IVÄG

sitter nere vid pappas data i min rosa adidas tröja, love!
vi sticker snart till mamma&pappas vänner & äter där. vet inte om jag stannar där ikväll eller sticker någon annanstans. jag orkar ingenting, är ritkgit trött. men vi hörs senare ikväll. puss!

14:54

hej babes! mår ni bra idag? :)
kvällen i skanör igen, den va toppen faktiskt! trodde inte den skulle bli så bra som den blev. fick träffa mina nästkusiner som jag inte träffat på ett år. gina frida malin och emelie. krille skulle också komma egentligen men han orka inte efter gothia. fick också träffa ante & max. max va nog de bästa på hela kvällen faktiskt. han är så underbar! han får en att skratta, han är hur snäll som helst och jätte söt! jag gina frida och min syster cykla ner i hamnen och sen in på statoil och hyrde en film. helt sjukt konstig film, men ganska rolig faktsikt! morfar va svin full, och han dansa också. ser ganska roligt ut med en full 75 årig gubbe. haha. fick också en puss och en lång kram av max när vi skulle sticka. han viska en sak när vi kramades med, men de får ni inte veta. jag åkte hem med ett stort leende och somna någon gång vid halv två.

idag ska jag inte göra något, vad jag vet. är så himla trött. vihörs sen. puss!

godmorgon bloggen!

pappa väckte mej vid tolv. sen dess har jag både hunnit äta frukost, duschat och varit ute med min hund. vid halv tre sticker vi, så jag är inte hemma från ikväll eller inatt. så jag bloggar inte mer idag. imorgon är det söndag? då ska jag antingen träffa mudda eller titta på dennis match. vi får se vad de blir för just nu vet jag inte :) sen på måndag ska jag kanske till en vän, se film & sånt mysigt sen sover jag där tror jag. ifall de blir något då. ni får ha en jätte bra dag, hehe. puss!

slänger in två gamla bilder från pappas data. min laddare är isönder, igen!



a.

rubriken ? ingen aning. kanske för jag snackar med antonio, kan va så. annars vet nt. heheh. antonio orka inte gå hit nu, för det är mörkt & han är mörkrädd. ja, precis så va de jaaaaa. :( petrit skulle till mcdonalds, och han ville nt handla till mej. haha! jag som va sugen på lyxchake ;) haha. imorgon ska jag till skanör, och fira mormors syster som fyller år. jag ska hjälpa till att plocka undan och så. de är bra, för jag får pengar för det! men jag hinner nog skriva innan jag sticker. nu snart ska jag kolla på film, ifall jag orkar. vi hörs. puss!

innan idag ..

gick jag ner till stationen för att hämta mudda. träffa också melissa oliver billy & dom andra dom va med. jag och mudda gick till enes enes ludde elina och antonio. har träffat massa andra folk också, som henke. har ätit på storahotellet med min familj & deras vänner. sen följde dennis och robban med mej till ibra sen stack vi ut med emilia och johanna. har precis kommit in. jag är jätte trött och snart ska jag se film . om jag orkar det :)

WIHOOOO!


* inga fler tabletter. har tagit alla 30 nu!
* jag ska träffa mudda snart. wiho!

pussssssssss

godmorgon!

godmorgon (?) vakna vid elva. just nu håller mamma på att måla taket i mitt nya rum, wiho! jag har städat mitt rum, det behövdes verkligen. jag ska snart få nytt rum. snaaaaart.. skulle egentligen få de i april trodde jag, men dom är sega. haha. bion igår va riktigt bra! fattar inte att jag inte kollat på de innan? och börja med 3an va kanske lite dumt, men pappa har fixat 1 & 2 an så ska se som snart. filmen sluta vid elva så då gick jag och ibra hem. träffa ivan antonio elina och enes på vägen hem också. ivan och antonio hade sina ''festhattar'' som dom är riktigt gulliga i :)

B I O

sticker snart till bion med ibra. vi ska se twilight. haha! ingen av oss har sett 1 & 2an. därför börjar vi med 3an (y) det är slut vid elva, sen går vi hem. så bloggar nog inte mer idag, orkar nog inte sen. men ja, ha en bra kväll. puss!

BILDER .



massa bilder sen igår & igår natt. visst är jag gullig mitt i natten utan smink och svintrött? ;) haha.

hej bebisar!

kvällen hos fanny igår med tjejerna blev super bra! vi låg nere i soffan i fannys stuga med täcken film & godis. skratta så mycke så de är sjukt. vi la oss uppe i sängarna vid tre tror jag och snacka med någon kille i tele. eller dom snacka, jag va så himla trött så jag somna en halv timme. hah, vakna igen sen låg vi och snacka och sånt. jag trilla ner mellan sängen och väggen och fastnade, så dom fick typ flytta sängar och allt. fett läskigt, trodde jag va död nästan. hahah. somna vid halv sex och vakna vid halv tolv. har precis kommit från stranden med mamma&pappa. det blåste jätte mycke. sticker på bio med ibra ikväll vid nio. mysigt :) vi hörs. puss!
bilder kommer sen.

-------- fannyyyy.

ska snart möta josefin. har packat allt med. blir hos fanny till imorgon med josefin louise och fanny. mys! finns på mobilen hela kvällen och en lång stund av natten. puss !

KIVIKSMARKNAD!!

igår blev toppen. mer än toppen, de blev riktigt bra. jag och louise åkte dit så vi va där redan vid halv fyra. träffa hamide felicia och felix då. sen efter en timme kom fanny&josse med. som vi gick med resten av kvällen. en kille kom och fråga om mitt nummer så jag gav han det. sen ringde dom att vi skulle komma på fest i husvagn och vi ville det. men inte fanny, så ja. även fast vi tjata på henne och killarna kom och skulle hämta oss så blev de ingen fest i någon husvagn. buhu :( .. ajja, vi träffa två tjejer också som vi va med ganska länge. julia och hilda. jätte gulliga :)
louise fanny josefin och kenn. killen som fråga om nummert, dom åkte batman. så jag och hampus stod och kolla. han va 17 år, så fråga han mej hur gammal jag va, jag bara 13. så börja han skratta åt mej, haha. han trodde jag va 16, jag bara okej? träffa massa fler folk också, men de va kenn&hampus, hilda&julia vi va med. kvällen blev riktigt bra, tack så mycke josefin louise fanny. & kenn hampus hilda & julia.

KIVIK !

sticker nu snart. ha en bra kväll. det kommer jag iallafall ha. puss !

godmorgon!

vakna för en liten stund sen. har precis ätit och städat i buren till min kanin&marsvin, riktigt äckligt. ska snart ut i solen lite tror jag. sen börja fixa mej. hämtar louise redan vid tre tiden och åker till kivik. så kommer väll hem sent ikväll eller inatt. men de blir toppen! ska ni dit idag? :)

?

jag har tänkt på detta hela dagen nu och ja. ni får höra..
där min farmor&farfar bor i sin sommarstuga. där några km bort bor också en liten tjej som är nio år. hon har ingen farmor farfar eller mormor och morfar. ingen sån äldre i släkten. därför brukar min farmor och farfar passa henne när hennes föräldrar är borta osv. iallafall. jag hatar henne verkligen! jag har ingen riktigt anledning till varför, men jag bara gör det. och igår när jag hälsa på farmor&farfar, så va hon också där. så hörde jag att hon kalla min farmor och farfar för : farmor och farfar. blev riktigt förbannad faktiskt. för det är inte hennes farmor och farfar. och man kallar inte någon det ifall de inte är de. henens är döda, det kan ingen hjälpa. men bara för de kommer det inte plöktsligt bara ploppa fram två stycken. dom är farmor och farfar till mej min syster. sara&emil. och verkligen inte till denna lilla tjejen. mamma tycker precis som jag, nästa gång får hon fan i mej en riktig smäll. yes, de va min åskikt. puss!

INGEN ÄR BÄTTRE ÄN BÄST, MER ÄN LOUISE.



jag älskar dej bästavän.

D A G E N S L Å T


SES VI I KIVIK FOLK ?

ligger nere i soffan med datan framför mej. snackar med muddis och kollar på film. imorgon är de kiviksmarknad, wiho! :D:D:D åker dit redan vid tre med bästavän&min familj. äter med dom och sen träffar jag och louise josefin&fanny. toppen! skriver senare. nu ska jag kolla ngn film.

TJENAAAAA!

har precis kommit upp från ett varmt bad. härligt! innan idag va jag i ystad med mina föräldrar. jag skulle handla bikini där. det fanns nästan inga kvar alls i någon affär. helt tomt va det. men hitta en svart&vit randig till sist som fick duga :) köpte också ett vitt linne, en vit t-shirt (?) en hårborste och sminkborttagning. vi har ätit pizza på en resturang i ystad också. riktigt mysigt :) känner mer jätte trött idag så jag tror inte jag orkar göra något mer idag. stannar hemma ikväll med, vilar upp mej till imorgon när det är kiviks marknad och kollar på massa filmer. ja, så får de bli. vi hörs senare!



såhär känner & ser jag ut just nu. ciaaao.

tråkigt, jaaaahapp :)

100 frågor

1. Namn? - Felicia Axelsson.
2. Exakt ålder? - 13.  
3. Vart bor du? - tomelilla.
4. Bor tillsammans med? - mamma pappa & syster.
5. Husdjur? - hund, kanin&marisvin. heh.
6. Färg på ditt hus? - rött.
7. När är du född? 3 april 1997.
8. Klass? - efter detta sommarlovet 7f :)
9. Vilket år tar du studenten? - ingen aning
10. Något jobb? - ehm, nej?
11. När ska du sova ikväll? - När jag känner mig alldeles för trött ;)
13. Duschat idag? - inte än.
14. Kramat någon idag? - ja.
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit? - jag kommer inte ihåg.
17. Dagens klädsel? - shorts&cuptröja.
18. Dagens smink? - Inget smink alls.
19. Dagens sötnos? - ;)
20. Dagens roligaste? - haha ingen.
21. Har du många vänner? - ja?
22. Hur många har du kysst? - tss, räknar nt ;) hahhah.
23. Vem kramade du senast? - hm.. vet inte riktigt,
24. Vem pussade du senast? - l :)
25. Hur många har varit otrogna med dig? - typ en.
27. Har du pojk-/flickvän? - nope.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - kommer faktiskt nt ihåg.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? ibra: <3

FAVORIT:

31. Film? - typ har ingen favorit.
32. Låt? - har typ ingen .
33. Mat? - höh. jag har ingen favorit där heller, faktiskt.
34. Dryck? - obbboy.
37. Stad? - göteborg, haha.
38. Land? - inget speciellt, ngt varmt bara.
39. Ämne i skolan? - ingen aning.
40. År? ? :-)


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - philip ahl. skrev med han nu precis..
42. Drickan du drack? - vatten :)
43. Gången du spydde? - i bilen med emilia&elina. hahah!
44. Gången du grät? - några dagar sen nu.
45. Pizzan du åt? - marknaden
46. Gången du var i göteborg? maj.
47. Gången du var i stockholm? - massor av år sen.
48. Gången du va -   uh va?
49. Personen som såg dig gråta? - ingen, grät i kudden i natten :')


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - arh båda? :(
52. Hund eller katt? - hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - båda? :)
54. Tv-spel eller datorspel? - tvspel
55. Singel eller upptagen? - beror på, men upptagen?
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - LUNARSTORM (H) HAHHAH
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad (A)
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - inget.
60. Svart hår eller blondt? - blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - båda e fint.
62. Choklad eller lakrits? - choklad.
63. Göteborg eller stockholm? - göteborg tror jag.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger såklart :-)
65. Coca-Cola eller Fanta? - beror på.
66. Pizza eller kebab? - kebabpizza. höh?
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - leva.


ANTAL:
70. Personer du älskar? - finns många.
71. Personer du hatar? - samma som ovan, hallå? ;)
72. Personer som sagt jag älskar dig? jag håller nt koll p sånt-
73. Personer som hatat dig? - vet iallafall en.
74. Glassar du ätit på en dag? - oj, ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen, vad jag vet-
76. Gånger du haft minnesluckor? - har nog aldrig hänt?
77. Piercingar har du? - inga, öronen bara.
78. Personer du saknar just nu? en bara.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - ..



VEM:
80. Vill du kyssa nu? - hemlis :$
81. Ska du träffa imorgon? - mudda, kanske. hihi. :)
82. Sjöng du senast för? - mig själv, om ingen annan hörde mig ;-)
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - philip ahl.
84. Spelade du tv-spel med senast? - rasmus.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? vet nt.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - behöver vi inte ta här.
87. Förtjänar att dö? - ingen.
89. Vill du sova brevid inatt? - också hemligt. hihi.



VAD:
90. Gör dig glad? - mina vänner.
91. Gör dig ledsen? - folk som sviker/ljuger.
92. Vad vill du helst göra nu? - träffa min bästavän.
93. Önskar du att du slapp göra? - uhm?
94. Vill du ha nu? - inget :D:D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - länge tills jag fyller år, så vet nt.
96. Längtar du till? - KIVIKS MARKNAD. HAHAHHA :D
97. Tycker du om dina betyg? vet nt :)
98. Ångrar du i ditt liv? - oh, en hel del vill man lixom, ha ogjort.
99. Är det bästa som har hänt dig? - mina vänner!
100. Varför gjorde du detta? - för jag har svintrist.


hej bloggen!

har precis kommit hem från farmor&farfar. har hälsat på dom idag. har inte gjort något speciellt där. badat i deras grannars skit stora pool och sovit i soffan. imorgon sticker jag och mamma in till ystad och handlar bikini till mej. antingen åker jag till stranden med henne sen, eller så stannar jag inne i ystad och träffar mudda. vet inte riktgit än så ja :) ska gästblogga åt marielle nu och i två veckor fram. heh :) ha de bäst. puss

ni sover väll inte?

sitter uppe på mitt rum med rasmus. han är typ 7 år, hur gullig som helst :) hah. vi kollar på barnprogram. har precis snackat med mudda. hihi :) jag har inget att skriva, har precis spelat gh. hahh. vi hörs imorgon. puss


INNAN IKVÄLL

jag och ibra stack ut vid nio. riktigt tråkigt va de i början. vi bara satt nere på gräsplanen på lindes och snacka. efter en stund kom emilia och malin som va med oss resten av tiden. ibra har sjungit för oss, gulligt! hihi. stack hem halv elva för vi har gäster. sitter här nu, alla är osociala. wiho -.- imorgon är jag ensam hemma, hela dagen typ. dött somfan! men ja får gå. kan ju bara sticka ut eller nått.


så ser min vecka ut. :)


BLI BRUNETT IGEN?

riktigt riktigt sugen. vad tycker ni?
fast blir inte från om ungefär en månad då..

JAG ÄR KÄR


åh vad han är snygg !

hej finisar!

sitter här framför datan och måns drygar somfan på msn -.-
har varit på stranden innan för morfar sa de va varmt där i telefonen. men haha det va det inte och de börja regna sen också så vi åkte hem. jag tror jag stannar hemma hela dagen, jag orkar inte göra något. ska hjälpa mamma med något också nu, vi hörs. puss

YSTAD

jag och ibra stack in till ystad vid tre tiden. david mötte oss på stationen sen stack vi in till max där vi träffa evelina och någon mer. har inte träffat någon speciell alls. eller jo, philip ahl en pytte liten stund. lixom en kram sen stack han. men ändå, hihi :) .. va utan för miranda somell också, ibra skulle snacka med henne. men där va vi inte alls välkomna så tillslut släppte hon hunden på oss. haha ajja. är hemma nu. tittar på någon tråkig film och jag vill till marknaden. men jag orkar inte. vi hörs senare!

anledningen till att jag inte blogga igår

är att - det va marknad, varmt, jag va ute med mina vänner hela dagen & det är sommarlov. och då vill iaf inte jag sitta inne, och jag har inte tid för de heller :)
iallafall, jag ställde mitt alarm i mobilen på nio. jag gick och duscha och fixa mej, och sen cykla jag hem till bästavän. ganska svårt att komma fram med cykel eftersom hon bor mitt på torget. johanna och josefin kom dit sen stack vi ner på marknaden. vi gick mest runt hela dagen, tomelilla marknad lixom, vad finns det att göra där egentligen? träffa en del folk också, ibra melissa felicia lukas& alla han va där med, paula sara och mudda, och massa fler.

stack hem vid halv fem, byta om och sen hämta louise mej. sen stack vi då till sjöbo.
vi hade inte gått där alls länge förän robin kommer och kastar sig på mej, så himla glad jag blev över att få träffa han igen. så länge sen. har verkligen längtat efter han! träffa en massa fler folk med, sanne oskarlukas&dom, julia&evelina. måns nielsen som jag nt har träffat sen förra sommaren. philipahl mudda och kevin grahn. mudda är gullig när han ler, visst? :o viccan linnea och ralle som vi va med i slutet av kvällen. ja sen träffa vi någon teo med, hah. träffa fler men orkar nt skriva ner resten. hah (a) när louise åkte karusell med någon 17 åring hon kände satt jag och snacka med mudda, han är ruuuulig :) sen vi stack hem vid kvart i elva tror jag. :)



1 bästavän
2 josefin
3 johanna
4 johanna och josse
5 louise
6 cocacola (a)
7 johanna och josse
8 ibra
9 louise, hon satte handen på en tagg. hah (a)
10 jag, höhö.

fuck u.

jag trodde jag kunde lita på dej.
men antagligen nt.

,,,,,

just nu sitter jag och snackar med lukas och marielle. marielle och jag är ju grannar kan man säga. det räknas som grannar ifall man bor på samma gata tycker jag. vi snackar iallafall om vår andra granne, alex. han är fin :) hahah. min hals är inte bättre än. men huvet och nacken är bättre. ifall jag inte har feber ikväll ska jag till marknaden. hihi :D fast jag tror jag skiter i sjöbo marknad faktiskt. sen på tisdag ska jag till kivik. vi hörs senare. puss

godmorgon hjärtisar ! ♥

mår ni bra idag? :) jag är helt ensam hemma. min syster stack precis till badet med en kompis. och jag vill verkligen till stranden. det ser jätte varmt ut ute åh :( .. imorgon är det tomelilla marknad. och jag måste dit! jag vill inte sitta hemma mer, det är riktigt dött. jag får verkligen hoppas att mamma låter mej gå ut fast jag har halsfluss och så. jaja. ingen är social idag. jag skriver mer senare. puss ♥

tur någon är sociaaaaaal.

sitter nere framför teven med syster och kasper. mamma och pappa gick precis och la sej för dom ska jobba imorgon. martin och lukas är dom enda i hela världen som är sociala på msn.
jag på dåligt humör just nu. kom precis på att jag har varit på stranden i ystad, 2 gånger denna sommaren! för när det väl har varit varmt, då har jag varit sjuk. och sen har jag gjort annat och sånt. det är sjuk årh. så fort jag är frisk ska jag sticka till stranden. ihi. ska snart lägga mej tror jag, eller kolla en film. jag mår inte alls bra så därför är jag ganska trött. puss

D A G E N S L Å T


§

hej gullisar! har precis ätit lite potatismos. haha. det ända jag va sugen på och mamma tvinga mej äta för jag har inte ätit sen igår morse. men jag är inte hungrig heller, så ja :) va hos doktorn också innan. fick medecin för halsfluss och om det inte har blivit bättre om fem dagar skulle jag komma tillbaka för då va det nog körtelfeber (?)
har precis tatt en tablett, bara 29 kvar då. usch så jobbigt. ajja, jag blir bättre av dom iaf. vad ska ni göra ikväll? :)
själv ska jag sitta hemma, se någon film och sånt mysigt. ja vi hörs senare. puss

doktorn nästa.

ligger nere i soffan och kollar på teve just nu. har fått tid hos doktorn klockan tre så åker dit då. min hals gör jätte ont så jag hoppas faktiskt jag har halsfluss för då får jag ju pensilin. har jag inte det måste det läka själv och det är jätte jobbigt. skulle egentligen till ystad på den marknaden ikväll med ibrahim&melissa. men det blir inte för jag är sjuk. skulle träffa mudda också, men går ju inte heller. vi hörs senare när jag har varit hos doktorn. ha det bra, puss

jag är sjuk. igen..

sitter nere i källaren med ett täcke över mej och datan i knäet. jag mår riktigt dåligt nu. ont i halsen, feber och yr. om jag är frisk imorgon sticker jag till den marknaden i ystad. skulle nog egentligen dit med ibra, men han blev sur på mej så vi får se. och om jag ska dit ska jag träffa mudda, det är iaf bestämt. jag har inget att skriva så vi hörs väll senare. ha det bra. puss !

godmorgon.

ensam hemma. ligger med datan i knäet i soffan och kollar disneychannel. haha. sticker kanske in till ystad sen och träffar lloyd&martin. kanske. hihi :) jag ska träffa bästavän imorgon tror jag. saknar henne enormt mycke. sen på torsdag är det tomelillamarknad med bästavän josefin och johanna. sen sjöbo marknad ngn av dagarna, ska träffa robin då tror jag. har nte träffat han på svinlänge faktiskt. skriver sen. ha de bra. pusss

VM VINNARE 2010

SPANIEN.

VM ?

vem vinner tror ni?

det man verkligen vill ha, det måste man kämpa för att få. L
_____________________________________________

har varit i malmö nu idag. fick sån modell sak av louise. jätte många har gjort det innan, så fick jag det av louise och de verka va jätte roligt så jag åkte ju dit med min familj. det va riktigt drygt! man fick bara vänta hela tiden. vi blev sminkade och fick håret fixat. jag blev inte alls nöjd med mitt smink. riktigt fult va det. rosa ögonskugga, det passar inte på felicia. ajja, efter fem timmar där inne fick vi äntligen se bilderna. och usch, jag såg hemsk ut. tyckte jag då. han fråga vilka bilder jag ville ha, jag sa nej till ungefär alla så mamma&pappa valde nästan ut dom. han som visa fotona tyckte dom också va jätte bra, fast nej. även fast bilderna blev skit, så va de riktigt roligt. sitter och kollar vm nu. riktigt tråkig match! har ätit pizza innan, äckligt det också. känns som jag är på dåligt humör. fast jag vet inte. ska kolla vidare på finalen nu och kolla bloggar. skriver nog lite senare. ha de bra. puss & kram.



TÄLTNING

klicka på bilden och den blir stor. tror jag.



1 oskar på väg till ibra.
2 oskar och johanna.
3 ibra.
4 ibra.
5 johanna.
6 johanna.
7 ibra.
8 oskar.
9 johanna och oskar.
10 ibra.
11 johanna.

igår

när jag och oskar kom till ibra så börja vi sätta upp tältet. sen kom johanna med, oskar och ibra stack ner till torget och köpte godis och sånt. vi låg inne i tältet en stund, och plötsligt börja bara tältet skaka och vi börja skrika. så stod ida och pelle där ute. sen va vi ute med dom och louise. träffa danne lite också. vi va ute hela kvällen och sen vid tre tiden inatt gick vi in i tältet. då stack pelle hem och ida stack efter en stund. ibra oskar och pelle skrämde oss riktigt mycke inatt. dom sa att de va en fyllegubbe ute, och sen börja dom kasta sten på tältet. shit så rädda vi va seriöst. :o .. ida stack med då vid tre, sen somna jag. haha. tror dom andra va vakna någon timme till kanske. nu imorse vakna jag kvart över sju av ibra. vi gick ut och la oss i gräset med täcke och kudde, sen stack jag hem vid åtta.
nu ska jag snart dra till malmö. på något modell grej som jag fick av louise bästavän. vi hörs senare. puss!

/ du är underbar. jag älskar dej .

sticker snart

ska ringa oskar nu. så snart drar vi. ha en bra kväll&natt. det tänker iallafall jag ha. puss

finns på mobilen. 0738164774 !

det är riktigt hettt.

har precis kommit ut ur duschen. jag har varit på stranden idag med min familj. dom ville hitta på något tillsammans när dom faktiskt va lediga från jobbet så vi åkte till stranden. jag gick bort en bit för att träffa ibra. men först snacka jag med mormor på stranden som gav mej dissen, jao. hon säger: har du inte varit ute i sommar eller? jag bara: jag vet att jag inte är så brun. hon bara: ja jag ser det. -.- haha. jag och ibra bada i en halv timme, svin kallt men ändå skönt. mamma håller på fixa mat nu och jag ska snart packa lite saker. jag sticker till ibra senare där jag johanna ibra och oskar ska tälta. fett :) så jag kommer antagligen inte blogga mer idag. nu ska jag kolla bloggar, och packa. skriver innan jag sticker iaf. ha de bra. puss

hejdåååå !

ska ut och sätta mej med mamma&syster eller ner och kolla film. orkar nt datan mer nu. vi hörs imorgon. puss & sov gott sen. ;)

.

några få sekunder
ett litet ögonblick
ett fint leende
& glittrande bruna ögon

vackrare än du och detta finns inte.

ibraaaaa.

stack hem till ibra vid tio tiden, vi passa hans bror och sjöng till hans pappa kom hem då stack vi ut till lindes en runda. snacka med louisehjärtat i telefon en stund. sen stack vi hem till ibra igen och satt där ute i en halv timme. sen satte jag mej på cykelen och cykla hem klockan elva. & jag får damp på min familj, shit asså. jag skulle va hemma klockan elva idag, och min syster är fortfarande ute med två kompisar. dom är inte långt bort men ändå, hon är yngre än mej så årrrh -.- ajja.. ska kanske tälta med ibris imorgon. kanske. slänger in en bild på mej själv nu. hahahaha.


D A G E N S L Å T


& detta räcker att säga om dagen.

en sjukt underbar, mysig och rolig dag hemma hos lloyd med han&emil.
ärligt talat, DEN KUNDE INTE HA BLIVIT BÄTTRE!
tack så jätte mycke emil&ludwig. <3

mamma hämta mej där, sen har jag inte gjort mycke. är så himla trött efter att vi badat och allt. just nu är jag ensam hemma, dött somfan. men ganska skönt. det springer fåglar på uterumstaket så det låter skit mycke, riktigt äckligt hörs det med. hehe. nu ska jag inte skriva mer, jag skriver kanske senare. puss snyggingar.

längtar till imorgon, ååårh.

hej gullungar! hihi hur är det med er? :) själv mår jag så himla bra så de knappt är sant! ja de beror ju på något, fast de får ni inte veta nu. idag träffa jag johanna vid lindes, vi snacka en stund om en massa och sen stack vi hem till henne och hämta badkläder. träffa kevin utanför dennis och dom två följde med mej hem när jag hämta badkläder. sen stack vi tre och min syster till väla och sen kom lukas anton och alla dom. vi stack hem någongång vid tre. när mamma kom hem åkte vi ut i skogen och sprang, fast vi sprang inte tillsammans då. varför? jo ni vet, vi har olika tempo ;) HAH nej jag skoja bara. men vi sprang nt tsm. och vi sprang vilse, så hon hade stått och skrikit på mej i skogen och sånt. haha (y) har precis kommit hem från ip, har grillat och spelat fotbollsbrännboll med fotbollslaget. svin roligt! nu ska jag kolla bloggar och kolla busstider imorogn. hii. vi hörs kanske. puss & kram.

jag har trillat ner från en bank.

bara ibra & muddis som fattar. haha.

ska se en film eller något nu. vi hörs imorgon! puss

☆ bebis

världens super duper vackraste person. yesyesyesssss.

Y - TOWN

jag och ibra tog bussen in till ystad vid tre. sen gick vi in mot max där vi träffa david erik och ida. satte oss där ute på max och efter en liten stund skulle ida&erik hem så dom stack. så kom ludwiglloyd&doris. så satte dom sej vid oss. sen gick vi in på max och satt där och snacka och så. dom stack efter ett tag och sen kom lloyd&mudda dit. sen följde mudda med mej och ibra resten av ''kvällen''. mudda tryckte ciggen i min arm, fyfan vad ont de gjorde. haha. vi har mest gått runder sen. haft jätte roligt tsm med dom iaf. tog tåget hem vid åtta och nu sitter jag här, ska snart äta. vi hörs senare kanske. puss

BILDEN SEN CUPEN




1. rummet där vi sov. olivia josefin & elina.
2. emilia
3. deniz
4. johanna (?) & ida.
5. johanna
6. matilda
7. ida
8. josefin
9. elina

hej bloggen!

ibra kom hit här vid tio i gårkväll. han berätta en sak för mej som gjorde mej rädd. sen när han stack så gick jag in och då fick jag ett sms där de stod att han bara ljög för att jag skulle komma ut. haha. han är knäpp! :D
idag har vi spelat beach fotboll&vollyboll i ystad med fotbollslaget. riktigt roligt va de. och johanna skrek : jadå! hela tiden så alla trodde hon skulle ta bollen med de gjorde hon nt. haha. lämna elina nere på torget sen och sen stakc jag hem, har precis duschat. tittar på fotboll och snackar med danne nu. :)
ska kolla bloggar. vi hörs senare. puss

tjenaaaaaaa. :)

hej babes! mår ni bra? :) det har varit riktigt fint väder idag så jag har legat ute i trädgården och solat i någon timme. sen va de tänkt att jag ibra och johanna & ngn till skulle åka till stranden. sen blev det inte så, så skulle vi till ystad och träffa folk men de blev inte så heller. sen vid fyra följde jag med min familj till ystad på någon strand där man fick ha hundar. vi skulle se ifall kasper kunde simma och det kunde han. hah, han va så gullig. hämta mat på mcdonalds sen och sen har jag inte gjort mycke mer idag. imorgon ska vi spela beachfotboll/vollyboll i ystad. men har inte mycke mer att skriva. vi hörs! hejdå


D A G E N S L Å T


får bara bli en. jag hittar aldirg ngn riktigt riktigt bra..

innan idag & kväll.

när jag kom hem och hade hunnit packa upp och så kom ibra hit. vi la oss i vår pool som va 30 grader, riktigt härligt va de. sen kom johanna också efter en halv timme. så bada hon med oss, hade jätte roligt och snacka om en massa roliga saker. haha. sen stack vi ut till lindes och satt där en stund. träffa ida lite, sen mathias och kim. lite senare stack jag ibra och johanna hem till ibra för att se film men de blev inte så så vi bara va där, satt i hans säng, vid datan och tog de riktigt lugnt. är hemma nu. alla är sura. och jag måste stänga av datan halv elva -.- ska kolla film eller något och ha de mysigt. men ja, vi hörs imorgon. puss

& ...

vi spela faktiskt i f14 för att emilia&elina skulle få spela. aaaaaaahah. hejdå

tillbaka

hej snyggingar! har ni haft en bra helg? jag har varit på cup i hällevik med mitt fotbollslag. jag vet inte var de ligger mer än att de ligger utanför skåne. det är därför jag inte har skrivit något på länge nu. tänker skriva lite nu om dagarna.. :)

fredag: vi träffades vid ip vid tio. satte oss i bilarna och sen åkte vi. jag&emilia åkte med deniz i sån bild utan tak, heh jag vet inte vad de heter. hah men de va iaf nice :) .. fast vi hade taket på, hah jaja. vi kom fram någongång och då gick vi och åt. vi åkte till skolan där vi skulle bo, la in väskorna och sen åkte vi ner där vi spelade igen. vi byta om, värmde upp och sånt man brukar. sen spela vi vår första match. sen gick inte bra. vi va trötta och de va jätte varmt, vi skyller på de nu jaaaaaa :) men vi förlorade med 3-0 .. andra matchen gick mycke bättre och vi vann den med 2-0, och vi spela riktigt rikitigt bra. hihi :) vi åkte hem till skolan sen när vi hade duschat iskalla duschar för varmvattnet va slut. på kvällen satt vi ute och snacka, åt kex och berätta skämt för varandra och våra tränare. sen somna vi någongång vid tolv tiden.

lördag: vi blev väckta tio över sju. vi packa våra väsker och börja gå ner mot ip. byta om och allt det dära och sen spela vi första matchen som vi vann med 4-0. som vi också spela riktigt bra. andra matchen gick inte bra alls, kommer inte ihåg vad det blev heller. men vi förlora iaf mot dom. sen fick vi möta tyskar. & innan vi hade kommit igång med vårt spel gjorde dom 4 mål som dom sköt långt utifrån som bara ja. pang. så den matchen förlora vi, stort. även fast vi förlora va vi riktigt nöjda, ni skulle bara se så bra vi spela, ojoj :o ;) haha. vi blev fotade tillsammans och sen gick vi ner och bada på stranden. jimmy bjöd på glass och sen på kvällen spela vi kubb och somna någongång vid elva.

söndag: vi blev väckta halv sju. packa våra saker och sen gick vi ner till ip och åt frukost. vår första, ända och sista match spela vi tjugo över nio mot några vi redan hade mött. men denna gången va de vi som ledde och vi ledde med 1-0 genom hela matchen till de ungefär va 3 minuter till då dom gjorde ett mål. de blev förlängning i fem minuter och då stod de fortfarande ett-ett. sen förlora vi på straffar. vi åt, byta om och sen gick vi ner till badet och sola och bada i någon timme. sen åkte elina och jag hem med mamma och min syster.

har varit hemma en stund, packat upp och sånt. ibra kommer snart, eller jag vet inte när faktiskt. men ngn gång idag iallfall. vi ska bada i poolen. hihi. nu ska jag inte sitta här mer, vi hörs senare. puss

.

hej alla! jag är inte helt frisk än och imorgon åker vi på cup så jag måste bli frisk. men hur mår ni? :) jag ligger uppe i sängen i bikini, det är sol ute så ska gå ut nu. jag skriver mer senare. puss

RSS 2.0