jag vill ut !

riktigt tråkigt att bara sitta här inne och göra ingenting. jag vill ut. men jag orkar nt. robin är snäll och gullig. jag saknar han. skriver senare när jag orkar. hejdå

7f

dom nya klasserna har kommit & min klass heter 7f.

lukas andersson
felicia axelsson
olof bengtsson
maria bergström
hilda danielsson
kevin ekvall
ibrahim gruda
lina ingvarsson
kim johansson
jon landén
olivia larsson
patricia lindvall olsson
anton nilsson
fanny nilsson
holger olsson
måns olsson
liam persson
henrik rasmusson
oskar rosberg

godmorgon

godmorgon snyggingar! mår ni bra? det gör inte jag. mår fortfarande riktigt dåligt och jag måste va frisk till fredag. det suger riktigt att va sjuk på sommarlovet, jag hade tänkt träffa massa vänner och sånt denna veckan men nej, jag har bara varit hemma och mått skit. ajja.. nu ligger jag och snackar med ludwig och tittar på disneychannel. hihi :)
ska snart fixa något att äta för jag är hungrig nu. jag skriver mer senare. puss

NÄRbild

mitt lag, 97orna då. dom mötte några tjejer från damlaget tror jag dom spelar i. hihi. dom är iallafall 94or. dom spela faktiskt jätte bra! matchen blev 5-3 till 94orna. träffa kevin när jag kom dit sen kolla vi matchen tsm. efteråt gick jag ut till ibra som vänta på mej. sen tog vi en runda på cykelen ner i skogen & snacka och så :) på vägen hem träffa vi anton pelle och oskar. sen stack jag hem. jag mår inte bra än. sämre nu än igår nästan.. usch :( och sen är det cup i helgen. tänk om jag är sjuk ? .. just nu sitter jag här nere i soffan och kollar på vm med pappa. och snackar med jon :) jag är sugen på chocklad så ska upp och hämta de nu. skriver senare. puss !



närbild. haha.


ip (mp)

ska upp och fixa mej nu sen sticker jag och kevin och kollar fotboll.
finns på mobilen. puss

♥ soo-o-o-o-ol !

hej finisar! mår ni bra idag? :)
det är toppen väder ute därför har jag inte haft tid att blogga innan idag. har legat ute i trädgården i fem timmar och bara solat och badat. 30 grader i poolen! riktigt härligt ;) jag är fortfarande inte helt frisk så jag ska inte spela idag men jag sticker iallafall dit och tittar. jag såg för någon vecka sen att olivia skulle börja med veckans blogg. har också sett massa andra bloggar med det så vi får se ifall jag också börjar med det snart. :)
nej nu har jag inte tid att skriva mer. vi hörs senare. puss

KISSSSSEMISSE. HIHIIHIHIH



marielles katt på bilden. va tvungen att ta den helt seriöst :o
så gullig. & så läskig min :o
ungefär såhär såg jag och louise ut en kväll när vi leta oss fram till stugan i lalandia.
vi gick på gräset och det va helt mörkt. så såg vi en man som satt vid sin stuga och när vi gick förbi tar han ett foto på oss med blixt. det va helt svart så vi bara blev rädda. tror vi såg ut såhär, gulligt va? HAHAHAHAHHA.
jag är konstig nu. :o ajja. ni kanske nt bryr er men ändå. vi hörs senare.

'

vacker

DAGENS LÅT



marielle visa hur man gjorde. har nt fattat innan. hah. så därför fick hon välja låt.
tack snäckan :) <3

heej heeeeeej hej :D

johanna va här utanför och snacka med mej för en stund sen. och nu sitter jag och kollar på vm och snackar med jesper. innan idag skulle jag kolla hur mycke pengar jag hade hemma. så hitta jag inte dom. sen leta jag i hela rummet och till slut hitta jag dom i papperskorgen, uh? :o jag hade över 500 kroner på mitt rum, länge sen jag hade så mycke där :| .. jag mår lite bättre men inte bra alls. så ska inte spela träningsmatch imorgon heller. och jag ville verkligen det. det är ju jätte roligt att möta 94orna. hah :) men nu ska jag kolla vidare på vm. vi hörs senare. puss



blir en bild på oskar för jag saknar honom så otroligt mycke. :(
men visst är han snygg? :D

godmorgon.

vakna för en stund sen. ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på teve. det är sol ute och jag vill gå ut men jag mår riktigt dåligt och orkar inte. ska antagligen va hemma hela dagen och imorgon spelar vi träningsmatch mot 94orna. hoppas jag är frisk bara (:
skriver sen. kyss

'

jag mår inte alls bra. ont i huvet halsen och jätte förkyld. och de blir inte precis bättre av att jag sitter här. ska lägga mej och se en film. finns på mobilen istället. puss

just nu ligger jag i min säng med datan i knäet. jag mår riktigt dåligt, och alla är helt osociala. jag saknar ibra och oskar. & en person är riktigt snygg, fast ni får nt veta vem. och de är inte han från lalandia jag menar. ciaoooo

.

hej alla! har ni haft en bra helg och midsommar? det har iallafall jag haft. det har varit varmt och skönt. tänkte skriva ner allting jag har gjort nu, men jag har inte fotat någonting alls eftersom min kamera är i sönder och mobilen har varit avstängd.

torsdag: louise kom till mej halv nio. hennes mamma körde hem och vi åkte till sjöbo där vi träffa några av mamma&pappas vänner och deras barn. markus åkte också med oss till sjöbo. vi körde från sjöbo mot danmark då. vi stanna på något ställe i danmnark och åt vars en hotdog, mums :) sen fortsatte vi köra och de tog ungefär en halv timme. vi fick våra stugor. jag robin louise markus och min syster tod det ena rummet på övervåningen och packa upp våra saker och sen gick vi till badlandet, hihi. bada hela dagen och sen gick vi tillbaka till stugan och åt taco. vi somna någongång runt halv tolv.

fredag: vi blev väckta halv tio. åt frukost, fixa oss och gick och bada. louise och jag såg en riktigt snygg kille. som vi sen ''råka'' va i samma pool som i tre hela dagar. hehe, han förstog nog att vi följde efter han. HAHA (a) när vi hade badat och duschat gick vi tillbaka till stugan. dom vuxna börja fixa med maten och sånt för de va midsommarafton ju. vi fixa oss och robin och markus satt och titta på. höhö. sen kom dom andra familjerna som vi va där med också. vi åt mat och jordgubbar. jag louise robin markus och johanna gick bort en bit där vi träffa massa killar som bodde ungefär där vi bodde. dom kalla mej för julia, ville bjuda oss på sprit och allt. haha, och ville att vi skulle sova hos dom men vi bara hah nej. vi satte oss sen med dom vuxna som satt och sjöng. haha. sen vid kvart i tolv kom det vakter/poliser till vår stuga för vi sjöng för högt och andra hade klagat och så. ahah.

lördag: vi bada och oliver kom från turkiet någongång med. vi bada hela dagen och vi hade tävling med palle i den vildaforsen? haha jätte roligt. och louise fick blåmärke. haha. sen gick vi hem och grilla. lite senare på kvällen gick vi till nina&lasse där vi va hela kvällen.

söndag: jag vakna klockan fem av att jag mådde riktigt dåligt. jag la mej på en madrass istället för dubbelsängen med louiise. vid sex gick jag ner och la mej på soffan där jag låg till halv åtta då fabian kom. när alla va vakna börja vi packa ihop våra saker och sen gick jag och louise ner till badet. på vägen dit såg vi han snygga killen. han bodde ganska nära oss och där har vi gått varje dag och inte sett han, uuhm. lite sura blev vi :) HAH. sen bada vi hela dagen. satt ute och sola och sen åkte vi hem vid ett.

orkar nt skriva mer nu. tack marielle och olivia som gästbloggat. som jag fatta inläggen va de bara marielle? eller mest marielle iaf. men tack (:

skriver sne. puss

WIIIIHE ! ! !

okej, det blev inte sista inlägget från mig idag men vill bara säga att Felicia skickade precis ett sms till mig..
" tjaaa folk! jag är i sverige igen, och jag har sett världens snyggaste kille japp! :D HAR NI HAFT DET BRA? :D stn"
felicia is back ! ;) haha..♥

godmorgonbloggen :)!

wiiho ! idag kommer felicia hem :D haha, idag kommer jag inte blogga mycket eller.. detta är nog sista inlägget från mig eftersom felicia kommer hem idag och sånt.. men ni får fortsätta läsa hennes blogg & såklart MIN  !
men nu ska jag gå.. pöss.♥


btw.. det har varit jätte roligt att blogga åt felicia, hoppas man får göra det med! :)

godnatt bloggen.

.

dagens låt..

Beyonce - Halo



vet ni vad... ?

.. imorgon komemr felicia hem :D wiiho! hihi. har kommit hem från lunnarp nu för några timmar sedan. ja.. haha, har inte så mycket att skriva här på denna bloggen men ändån läser ni den? :) men det är bra, fortsätt så för då får felicia fler läsare ju (y) goodgood! haha.. men nu ska jag dra, slänger nog in dagens låt. / marielle.♥

halloj ;)

nu blir det en varm dusch för mig sen blir det lunnarp, så skriver när jag kommer hem igen. / marielle♥

natti bloggen!

tjoho, sorry för dålig udt mn har inte hunnit och har desutom inte varit hemma iheller. Nu blir det sängen för mig, är riktigt trött, om ni vill veta vad jag har gjort idag så hittar ni det HÄR. och snartsnartsnart kommer felicia hem och då kommer det nog bli mer udt! saknar ni inte henne förresten ;)? haha, natti. / marielle♥


söt bild :)

 

 


godmorgon bloggen :)

glad midsommar! idag blir det massssssssssor av jordgubbar ;) wiiihio ! :D älskar det :) idag blir det nog inte så mycket pdt från mig, ska till nybro senare idga/kväll så kan inte blogga då, men ni får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs!♥

godnatt bloggen.



blir en söt bild på felicia :)


tjoho bloggen :)

marielle här igen! har precis kommit hem från kristianstad, var där med olivia :) hade riktigt trevligt! och det tror jag också att felicia har ;) är faktist lite avis men dett får man vara ibland ;) nu ska jag fortsätta att kolla lite bloggar och sånt.
/ marielle♥

marielle skriver!

hejsan felicias blogg! haha, det lät lite konstigt. det är marielle som skriver! Felicia skickade ett sms imorse klockan halv 9 såhär "we are going to danemark now ! " haha så cute :) så nu fram till söndag kommer det vara jag och olivia som skriver här! :) så ja..
hur är det med er idag? :) får hoppas det är bra! jag mår iaf good, ska gå och fixa mig lite smått nu sen ska jag iväg till kristiansstad. yes.. men nu vet jag inte mycket mer vad jag ska skriva så hörs väl sen! :)
/ marielle♥


sista inlägget

nu ska jag gå och ta bort sminket och lägga mej framför teven. nästan helt säker på att jag inte gör fler inlägg nu. ha en bra midsommar :) puss

JUST DET JA ........

jag har ingen mobil med mej
ingen data med mej
så ni når mej inte alls

TJO BABESSSSS

jag och min älskade bästavän louise sticker till lalandia imorgon bitti halv nio och stannar där till söndag eftermiddag/kväll. så marielle och olivia kommer gästblogga här från och med imorgon. fast marielle hade redan skrivit ett inlägg såg jag, hihi dom är gulliga! tack så mycke olivia och marielle. :) <3
ja idag stack jag och ibra ut och skulle äta kebabtallrik. så kom melissa med dit och vi åt och sen har vi varit med henne hela dagen. träffat lite folk och ja. har haft det riktigt roligt idag faktiskt. nu har vi precis varit och lämnat min hund hos farmor&farfar och köpt godis. louise skulle egentligen sova här inatt för vi åker ganska tidigt imorgon men hon hade haft feber så hon skulle sova hemma inatt. jag har inte så mycke mer att skriva nu. skriver nog ett inlägg till lite senare. och kanske imorgonbitti om jag hinner. men sen kommer då olivia och marielle skriva resten av helgen så ni kan ju fortfarande titta bloggen :) men ni får ha en jätte bra helg och midsommar här i sverige. för jag tänker ha en riktigt bra midsommar tillsammans med min bästavän i danmark! puss och kram.

marielle gästbloggar!

tjoho bloggen! :)
som ni kanske vet så ska ju Felicia iväg imorgon till söndag så jag sa att jag kunde blogga åt henne! Hon sa också att det kanske var en till som skulle gästblogga här men det får nu ju se :)! bara lite smått om mig..
jag har känt felicia rätt länge, riktigt söt & rolig person som ni nog vet ;)? själv har jag en blogg som ni hittar HÄR!
ehm.. vet inte så mycket mer jag ska skriva? :) Felicia kommer nog också blogga idag, tror jag? hihi.

Men mer bloggande för mig får ni senare. puss.♥


hejdå datorrrrrn

nu orkar jag inte sitta här mer. ska ner och kolla film och vänta på att en ska ringa mej :)
vi hörs imorgon. puss & kram !

BILDER FRÅN BÖRJAN AV SOMMARLOVET



bild 1. på josefin hjärtat när vi va på välabadet.
bild 2. påväg till matchen, kevin skulle va vår maskott :)
bild 3. bästavän på coop. innan vi skulle träffa philip ahl :)
bild 4. från tivolit i ystad med fanny och ibra. och fanny på bilden.
bild 5. från tivolit i ystad med fanny och ibra. och fanny på bilden.
bild 6. från tivolit i ystad med fanny och ibra. och ibra på bilden.
bild 7. från tivolit i ystad med fanny och ibra. och fanny på bilden.
bild 8. när jag och bästavän va i hennes husvagn :)
bild 9. tosselilla. bästavän på bilden.
bild 10. tosselilla, olivia malin marielle på bild.
bild 11. tosselilla, olivia malin marielle på bild.
bild 12. tosselilla, olivia. <3
bild 13. tosselilla, olivia och min nalle, hihi :)

lite bilder från början av mitt sommarlov. fler kommer väll någongång :)


rubriken försvannnnn

jag vakna först klockan sex imorse av att oliver ringde mej. jag svara, helt död eftersom jag sover klockan sex på morgonen. och han frågar: sover du? sen han bara okej. sen la han på. haha han är knäpp :) svara på något sms från henke också, han va i ystad klockan sex. han är med knäpp :) hihi. sen stängde jag av min mobil och somna om. har mest legat ute i solen idag. har varit trött och har inte orkat göra något alls. har precis kommit från träningen, eller för en halvtimme sen. min rygg gör ont igen, buhuu.. louise kommer hit vid nio imorgonkväll och sover här. då ska jag ha hunnit packa, sen sticker vi till lalandia och är där över midsommar så kommer hem på söndag. jag skriver mer lite senare. puss

'


oskar och louise
ni får mej att leva


21 juni.

jag skulle egentligen till ip och kolla fotboll med johanna men sen ändra jag mej när de regna. hon blev ganska sur på mej. haha. jag är jätte trött och har jätte tråkigt. tur vissa är sociala och underhåller iaf :)
nu ska jag fortsätta snacka med oskarbästis. jag saknar han. vi hörs, puss

bättre sent än aldrig, visst?



2'a i serien.
6 vunna matcher.
2 förlorade.
8 insläppta mål.
30 gjorda mål.


hihi. vi har spelat gaaaanska jätte bra faktiskt. japp (H)

GODMORGON

vakna vid halv elva av att mamma ringde mej sen kunde jag inte somna om igen. har nästan precis duschat och nu ligger jag nere i soffan framför datan och snackar med hilda. :) jag och malin skulle egentligen till stranden idag. men det är inte jätte fint väder just nu och jag orkar inte heller. så de får bli en annan dag. vi hörs senare.

hejdå

orkar inte sitta här mer nu. finns på mobilen hela kvällen. puss

SAKNAD TILL TUSEN



jag saknar min bästis ..

love.

louise och hennes mamma kom och hämta mej här hemma vid tjugo i elva. då åkte vi ut till tosselilla och vi gick in. efter en halv timme kom olivia malin och marielle. dom hade köpt jordgubbar så vi satte oss i backen och åt dom där. vi gick runder ungefär hela dagen och vi träffa inte alls mycke folk fast där va asmånga.. jag och olivia skulle paddla sen. haha! båten höll på välta redan när vi hoppa i den. och några killar skulle putta båten så olivia hotade dom med att ringa deras föräldrar. haha. sen skulle vi då köra radiostyrda bilar, malin&marielle åkte tillsammans och jag&olivia. louise stod med våra väskor. så någon kör på mej och olivia bakifrån och vi hade bältena precis under brösten och vi flög fram och de va nt direkt skönt.. olivia slog i huvet och jag spotta ut tuggumit på någon annan. HAH. och vi klämde brösten, jag iaf. vet inte om hon gjorde det men ja. jag orkar faktiskt inte skriva ner allt roligt, men jag har haft en jätte rolig dag. jag vann också en söt liten nalle som olivia tyckte om så den fick heta olivia dahlgren. hah :D bilderna från idag kommer kanske sen. men då måste jag ladda över dom på systers data och sen skicka dom till min data, urk vad jobbigt. men kanske. hihi. ikväll, vad ska ni göra? :) jag ska inte göra något alls. inga planer alls för denna veckan som kommer mer än att träffa några vänner (ifall jag hinner) och sen åker jag och bästavän till lalandia på torsdag. vet ni vem som mer ska med dit? jo markus ;) kommer bli kul, hhahahha (a)
ska inte tråka ut er mer. puss

heeeeeeeeeeej.

mamma väckte mej redan vid åtta för jag louise malin marielle och olivia ska till tosselilla idag. men dom andra hade inte vaknat från långt efter mej så jag vet inte när vi kommer komma dit. malin olivia och marielle ska gå ut till tosselilla och dom säger det tar 15 minuter, jo visst. de kommer ta 1 timme minst om dom går i malins takt ;) haha nej jag skoja bara nu. men de kommer ta en timme faktiskt. louise ska hämta mej sen så vi åker dit och träffar dom där. igår va jag i louises husvagn hela kvällen och hade jätte mysigt och roligt. men nej nu ska jag inte skriva mer. vi hörs senare ikväll när jag kommer hem. ha det bäst. puss

GRATTIS !

14 år. grattis malin hjärtat !


godmorgon bloggen!

igår va bäst! jag och fanny tog bussen in till ystad. gick in i stan och på vägen in kom de lilla tåget och där satt adam och philip och några fler som börja skrika på oss. hah. sen gick vi runt där bland affärerna. vid halv sex mötte vi ibra på stationen sen gick vi till max och satte oss. adam och mudda kom in där med. sen gick vi ner till tivolit. riktigt tråkigt tivoli. haha. ibra tvinga oss med upp i parisohjulet. kul -.- haha. sen åkte vi virvelvinden med adam med. haha. träffa massa folk, evelina julia anders jesper mudda adam och massa fler. redan vid åtta tog jag tåget till tomelilla och mamma hämta mej på stationen. sen cykla vi till bertils och jag åt där. vid fyra idag kommer bästavän och hämtar mej. jag ska följa med dom till deras husvagn och äta där ikväll. sen imorogn sticker jag louise malin marielle och olivia till tosselilla. puss

.

farmor va precis här och lämna tosselillabiljetter. hiih hon är snäll :) ska fixa mej nu och sen vid tre sticker jag och fanny till ystad. åker hem redan vid åtta för hon skulle bort. men jag skriver då. ha de bra. puss

två jätte bra dagar med sannebaby.

igår tog jag och sanne bussen in till lund och shoppa. jag köpte nt jätte mycke så de kommer inga bilder på de. sanne köpte en tidning för att man fick ett par solglasögon med tidningen men dom va jätte små. haha. sen tog vi bussen hem. men vi hade kollat fel så den gick bara till sjöbo. så jag följde med henne hem och sen tog jag en senare buss hem till tomelilla. träffa erik vid lindes sen följde han med mej hem. vi kolla teve hela kvällen typ och han stack hem vid elva. tack för två jätte bra dagar sanne. jag älskar dej <3

nu ligger jag i min säng och kollar på teve. har ingen aning om vad jag ska göra idag. men vi får väll se. puss

SANNE SOM SKRIVER, COOLT HA ?

sanne som skriver nu, kolla min blogg söties.
ja kom med bussen klockan åtta hit till tomelilla, och sedan dess har tre stycken sagt att ja är blek eller vit i huvet ? :o vi stack ner till byn är ja kom för att handla godis, så kom det värsta killarna med värsta äckliga råttan som dom köpt i djuraffären för 20 spänn, så bara sprang dom efter felicia och tryckte upp den i huvet på oss och sånt skit..
helt sjukt !
just nu halvligger jag i felicia säng hehe, hon dampar loss :o hon sitter och klagar på dom redigt störiga fåglarna utanför, men i självafallet är det faktikst hon som är dryg ! hehe, berätta inte för någon, ihhi, nej, jag bara skoja,jag älskar henne.
nu ska vi ner och hämta en säng till mig som ja ska sova i inatt, pussen bebisar.
/ sannne carlsssson.

bra dag, bra kväll !

hej finisar!
jag och josefin träffades utan för väla någon tid. sen gick vi in. efter två timmar ungefär kom lukas oskar & alla dom. vid fyra cykla jag hem. har precis duschat och sminkat mej. klockan åtta möter jag sannebaby på stationen. sen sover hon här inatt och imorgon åker vi och shoppar någonstans. kommer bli ritkigt bra! jätte längesen jag träffa henne nu. ni får ha en bra kväll för det tänker jag iallfall ha! skriver nog senare. puss

med josefin hjärtat.

ska packa lite saker nu. sen sticker jag till väla och träffar josefin där. skriver när jag kommer hem. ha de bra, puss

godmorgon bebisar

vakna redan vid nio av att de va ritkigt varmt i mitt rum. så nu ska jag ta på mej bikini och gå ut och sola tror jag. vi hörs lite senare. puss

t-i-s-d-a-g

louise kom hem till mej vid elva idag. hon berätta en massa roliga saker för mej, hihi. lite senare cykla vi ner till väla och stod där utanför stängslet och kolla in. fattiga som vi är så hade vi ju inga pengar att komma in. cykla ner till torget sen och träffa philip liten stund, jätte liten stund faktiskt. har spelat match nu mot sövesta. 4-0 till oss. jag gjorde ett mål, men han blåste precis för att de va hands :o ! men shit, de va de inte alls. den tog på mitt knä, uhh? jaja vi vann iaf. vad ska ni alla göra ikväll? :) jag ska inte göra ett piss! min rygg gör så satans ont när jag går så stannar hemma hela kvällen. skriver kanske senare. puss


hihi, ska jag skryta lite nu ? ja de ska jag. vi kan faktiskt bara bli
1 eller 2'a i serien. heh puss :$

precis när jag hade ställt cykelen på ip kalla henke på mej. så kom han och david fram, jag fick en stor kram av henke, hihi. som jag har saknat han. sen gick vi tre in och upp på lktaren där dom andra va. sen stack henke och alla dom och vi titta på matchen. johanna sjöng på vägen hem, haha. ska inte göra mer idag, orkar inte. inga planer för imorgon mer än att spela match på kvällen så vi får se vad som händer.

louise min andra halva


..

har precis kommit ut ur duschen. ska snart fixa mej och sen ta mej ut till ip där emilia och johanna är. skriver kanske ikväll, finns på mobilen. puss

:o



ge mej dom? dom är hur snygga som helst ! :o
eller? (:

TACK FÖR HEADERN HILDA !

http://hhildalindgren.blogg.se/



ute i solen !

har precis kommit hem från välabadet. va där med josefin och emilia. men oskar anton markus andreas jon philip och kevin va med där så vi låg vid dom. ska ut i solen nu för det ser ut att va ganska varmt. finns på mobilen. skriver mer sen. puss

godmorgon!

vakna för ett tag sen nu. har bara legat här i sängen med datan och inte gjort någonting. alla är helt offff !
louise skulle träffa sin pojkvän, josefin kunde inte ta sig in till tomelilla för de gick inga bussar eller nått. oskar&anton skulle till väla och det är svin kallt där? robin kanske kommer hit idag om han inte skulle träffa sara. ska sitta här en liten stund till sen ska jag städa undan alla kläderna på golvet och gå och duscha. puss

hemma från ystad..

RIKTIG ROLIG DAG! börja med att jag och ibra cykla ner till stationen där vi träffa david. tog tåget till ystad och sen gick vi in mot stan. träffa mudda, så vi fyra gick in och satte oss på max. adam kom dit, vi åt och sen kom linnea&viccan med. philip och philip har vi med träffat. nästan hela dagen har vi suttit inne på max och snackat och så. vid 8 tog jag david och ibra tåget hem till tomelilla. träffa antonio på stationen sen hämta pappa mej och nu ligger jag på min säng med datan i knäet. ska inte göra någonting mer idag. skulle egentligen ut med ibra men mamma bara nej -.- och jag är sugen på träffa anton, men vi får se. vi hörs kanske senare. puss
& tack för dagen, ibra david och ni andra. (:

@ ystad

drar till ystad nu med ibra och david.
skriver ikväll när jag kommer hem. puss

GODMORGON BABESSSSS

sitter här uppe i soffan. bara jag och mamma som är hemma. ska nog fixa mej snart. oskar och jag skulle egentligen till väla idag, men det är inte alls fint väder så tror inte de blir så. eller är faktiskt ganska säker på att det inte blir så. jag har skrivit om detta jätte många gånger , det blir bara fel hela tiden. HAH , itter vid systers data och de är mini data. usch de suger. vi hörs, har inget att skriva ändåp. pussss

IBRA !

ska äta nu sen sticker jag till eller ut med ibra. vi hörs ikväll. puss

-----------------------------------------

har precis kommit hem från ip. gick väll bra? haha. någon liten kille som hette timmy gjorde de mesta till mej och johanna så vi slapp. åt hamburgare där med tjejerna sen cykla jag hem. mamma har städat mitt rum såg jag precis, snällt hihi :) ska nog träffa ibra sen, vet inte men tror kanske de blir så.

godmorgon !

vakna för en stund sen. sitter här framför datan och väntar på pappa ska komma hem. han skulle köpa bullar, så får han larm precis då -.- asså han är brandman (a)
ska till ip sen klockan två och va bollkalle till a-laget, kul -.-
ikväll vet jag inte vad som händer alls, men vi får se. skriver mer senare. puss

6B ?

tack för dessa 7 åren tillsammans med er.
det har varit jätte bra, helt perfekt.
ni är helt underbara.
finns jätte många minnen tillsammans med er som jag aldrig kommer glömma.
jag älskar er otroligt mycke.

- kommer ni ihåg sången om nunnor?
- '' det var inte bara jag''

orkar inte skriva ner allt så de får räcka med dom två sakerna..
jagälskarer.


De blev ingen lång text för jag orkar inte de nu. kommer kanske senare, någongång.



SOMMARLOV !

louise och jag fixa oss tillsammans och stack till skolan vid kvart i tio då vi skulle va där. ja ni vet sånt man gör på avslutningarna, de skulle vi ha på fotbollsplanen. så börja rektorn snacka så börjar de regna! så vi fick gå in i gymnastiksalen istället. vi sexor sjöng våra egna låtar som vi skrivit om våra lärare, gick toppen! sen in i klassrummet. allting sluta med massa kramar och tårar. helt sjukt. så många som grät shit.. helt hemskt.
sommarlov nu iaf. & det åskar? -.-

ska skriva en lååång text om min klass nu. hejdå !

GRÅT OCH SKRATT TSM ?

JAG OCH LOUISE SITTER HÄR NU, SKRATTAR SOMFAN ÅT JOHANNA. OCH GRÅTER NÄSTAN ÖVER IMORGON. HEJDÅ IGEN

:( ..

jag och louise har precis duschat, rakat benen och massa. sitter här nu och snackar med malin och hilda. skolavslutning imorgon, vi börjar kvart i tio. jag längtar faktiskt inte alls. jag längtar efter sommarlovet. men jag längtar verkligen inte efter att lämna vår klass efter sju år tsm med dom. världensbästa klass, jag lovar! nej jag vill nt :( .. &&&& ni kommer seriöst se massa tårar från mej med. jag älskar dom.
skriver någongång. hejdå

SOMMARLOV IMORGON, längtar ? nej :o

hej alla. sitter hemma hos bästavän nu och väntar på att hon ska packa, hon ska sova hos mej inatt. igår va vi i gyllebo med klassen. riktigt roligt ! vi spela först brännboll mot våra föräldrar och sen grilla vi. spela lite brännboll igen och sen åkte vi vidare till sjön. julia och frida vad med, dom bada först av alla och sen byta oskar och dom om till badkläder. tim och några till va där när vi kom men dom stack hah. jag och josefin gick och byta om , och vet ni? jag badade! svin kallt va det men det va ganska skönt. HAHA. vi åt tårta och sjöng för lukas och fanny. vid tio börja dom andra åka hem så då åkte vi också. i bilen sjöng jag och ibra. och jag sjöng en 'vi gratulerar låt' till han. 

har precis kommit hem till bästavän. har varit på bertils med hela klassen och ätit glass, eller man fick ta de man ville ha då. vi handla för sju hundra, tur vi är rika  (H) .. i skolan har vi spelat brännbollsmatch mot lärarna. vi vann med 10 poäng, yeah :) vi sticker hem till mej snart men josefin kommer först. bilder och sånt kommer nog senare ikväll. vi hörs, puss



GRATTIS IBRAHIM. JAG ÄLSKAR DEJ 

GYLLEBO

har packat badkläder och handdukar nu. jag ska bada, fast det kommer bli riktigt kallt. väntar bara på att ibra ska komma så vi kan sticka. jag svarar inte på sms från jag kommer hem, japppps! vi hörs, ha en bra kväll. för det tänker jag ha, med min klass. hihi. pussssss

♥ en plats i ditt hjärta betyder väldigt mycke för mej.

L - O - U - I - S - E

onsdag

hej alla. skolan va helt okej, gick ganska fort ändå. har inte gjort något speciellt idag. skrivit namnen på våra tröjor och tagit hem lite saker. imorgon möter 6orna lärarna i brännboll. henke sa att han nog skulle komma och titta, och antonio lova att han skulle komma så dom kanske ska kolla. ahha :) ikväll ska vi grilla, bada , äta tårta och spela brännboll mot våra föräldrar i gyllebo, fast det skrev jag nog i morse? ni skulle se ibra&louise idag på rasten. HAHA. ibra sa att louises finnar va hennes hjärna och allt. ahah auw.. har träffat david idag med, hih :)
skriver nog mer senare. hejdå

GODMORGON SNYGGINGAR !

sticker till skolan snart. jag är helt död så trött jag är men de får gå :)
vi hörs senare när jag har kommit hem eller ikväll. och ikväll ska vi till gyllebo med klassen. bada grilla och spela brännboll. men vi hörs, puss

grattils lukas och fanny! hoppas ni får en ritkgit bra dag. det är ni världa!
<3

SKOR ?

jag har tre skor att välja på. kommer nog bild på dom imorgon för jag orkar inte just nu.
men antingen vanliga svarta ballerina? eller björnborg ballerina? eller vita klackar? inte höga eftersom vi är i gräs på avslutningen. skulle egentligen med johanna till ystad imorgon men fick nt för mamma. pusss

r u b r i k e n

hej alla. hur mår ni idag? jag mår jätte bra. sitter framför systers minidata, riktigt svårt att skriva .. skolan gick snabbt. hade först slöjd. jag och josefin spika upp våra gubbar på väggen. sen musik och sen titta vi på någon konstert på kastanje. sitter och tittar på teve nu med flingor här brevid. hiih. kan inte sitta här mycke längre nu, syster kommer snart. dom är i malmö med klassen och jag får inte andvända hennes data så hon blir suris ifall hon ser det. höhö. ska träna ikväll, så skriver kanske innan de eller efter. puss





slänger in en knäppis bild med.

innan ikväll.

johanna och jag gick till ip och skulle kolla på b-laget. matilda och ida kom också, snacka med david i tele liten stund ja massa. jag emelie och matilda cykla och handla glass och hem till emelie och hämta pengar. tomelilla förlora med 3-0 tror jag? har precis kommit ut ur duschen. ska snart krypa ner i sängen och titta på film och sånt mysigt :)
imorgon ska vi på någon konsert på kastanje (?) vi hörs imorgon. puss

& vet ni vad? natten till idag drömde jag två drömmar.
en att alice skrek något om att jag klättra i ett berg. HAHA
och en till helt underbar dröm. fast den tänker jag inte berätta för er. :D

puss

johanna - ip (mp)

sitter i johannas säng nu med henne. jocke och joel va precis här och sa hej till oss. och tog av mitt choklad :( haha. vi ska dra till ip strax och kolla fotboll. vi höörs. puss

MÅNDAG

det har regnat ungefär hela dagen. mamma körde mej till skolan imorse. sen gick skolan ganska snabbt. idrott sista lektionen. haha! pontus trilla över ellinor och louise :o .. nu efter skolan har jag städat min garderob, lagt ut allt jag inte vill ha, som inte passar och så. ska åka någonstans med mamma nu snart. finns på mobilen, puss

.

går ner och lägger mej i soffan och kollar på en film eller något. är riktigt trött. skola imorgon, sista veckan i 6an och på lindes. skolavslutning på fredag, längtar lite, inte jätte mycke faktiskt. finns på mobilen.

när man har tråkigt. -.-

VEM
Vem är i rummet med dig ? min syster
Vem fick du senast sms av ? någon, vet inte vem de är och den vägrar att säga -.-
Vem tänker du på nu ? vet inte.
Vem pratade du senast i telefon med ? david. <3
Vems hus var du senast i ? mitt eget.
Vem önskar du var med dig nu ? hemlisssss.
Vem är din favoritsläkting ? kusin & farbror.
Vem i din skola går dig mest på nerverna ? finns några stycken, såna riktigt idioter -.-


VAR

Var går du i skolan ? tomelilla, lindes.
Var är din mobiltelefon ? bredvid mej.
Var är din mamma ? köket eller ute,
Var sover du ? i min säng ?
Var handlar du mest ? kläder. :)
Var fick du tag i tröjan du har på dej ?
kommer nt ihåg, ngnstans i malmö med sannebebi
Var åkte du senast bil? lund till tomelilla.
Var i ditt rum är du ? vid datan


VAD

Vad åt du senast ? grillat.
Vad drack du senast ? vatten
Vad är det för färg på dina byxor ? svarta shorts.
Vad är den närmaste saken som är blå ? en lampa. hah
Vad gillar du mest med skolan ? uhm, mina vänner är där ? (a)
Vad har du på fötterna ? inget
Vad är din favorit färg ? rosa
Vad hör du just nu ? teven.


HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng ? yes
Hånglat på en bio ? kanske, kanske nt ;)
Sovit naken ? ja. HAH
Kört över hastighetsgränsen ? kör nt.
Dansat framför en spegel ? ja
Fått hicka ? japp
Stulit pengar från en kompis ? men nej?
Hoppat in i en bil med folk du just träffat ? nej :)
Varit i slagsmål ? nt allvarligt.
Smugit ur ditt hus ? har jag kanske
Älskar eller saknar någon nu ? ja

NOVA LUND

har varit på novalund idag. träffa både pelle där och sanne. köpte inte så jätte mycke men fick iaf detta med mej hem..
svarta tights.
vit bh.
leopard linne.
två t-shirt.
vita klackaskor.

skorna ska jag har på skolavslutningen. blev gnaksa nöjd fast jag inte köpte så mycke. har inte ritkigt tid att skriva mer nu. ska visa lite saker i camen för sannebebi. vi hörs, ciaaaaaaaaao. !

.

åker till lund eller malmö nu. hejdåååå

nu ikväll ..

jag åt hos dom vi är hos, sen vid halv åtta stack jag till bya där ibra felicia och gabbie va. felicia och gabbie stack direkt och jag och ibra satt där en stund. sen gick vi mot lindes så kom david. på lindes träffa vi patrik kim och challe ? satt där och snacka och sen kom enes med. dom stack och sen gick vi ner på gräsplanen. träffa anton markus och andreas och en liten kille som markus putta in i buskarna. haha. david va gullig och följde mej hem till dom jag är hos vid tio sen stack han också hem. nu ska vi äta glass och sånt, hihi (a) vi hörs senare. kysss

VINST

tomelilla - spjustorp
2 - 0

jätte bra spelat tjejer.
min rygg är sämst, har sjukt ont nu. ska iväg och äta hos någon med mamma&pappa. sticker ut med ibra och david sen tror jag. ha de  bra, hejdå

rubriken ? :(

hej alla, jag har varit ganska seg här men har inte haft tid. igår i skolan hade vi idrottsdag hela dagen och jag hade linne, gissa hur min rygg ser ut nu? m, märke efter linnet. men fint! och jag måste fixa de till fredag på skolavslutningen annars ser de knäpppttt ut. efter skolan följde johanna med mej hem. vi gjrode inget speciellt. sen stack vi ut. träffa dennis och sen ringde david så johanna stack hem och jag&dennis till patrik där david patrik och ngn mer va, kan nt hans namn (A) . ibra kom sen stack jag hem någon gång, david och ibra följde med mej hem och jag duscka och sen stack dom. åt hos mina grannar, sen ut till dom igen. då va emilia också där. va på lindes hela kvällen och träffa också malin hilda david danne antonio holger och vet inte om där va fler. stack hem någongång vid kvart i elva.
idag spelar vi match i spjustorp, sen ikväll tror jag de blir david och ibra och dom igen, wie :)
nu ska jag fortsätta städa mitt rum , vi hörs. puss

snabbt inlägg.

ska snart cykla ner och köpa godis med johanna till spanskan imorgon. sen till träningen så skriver snabbt.
igår efter skolan stack jag och ibra ner till torget, träffa melissa&alex lite. sen tim med. på kvällen gick jag ut med min hund och då va ibra johanna patrik och david vid lindes så vi gick till den rastgården och släppte min hund där och satt och snacka där. stack hem vid nio ungefär.
idag har jag inte gjort något alls, skolan och sen solat tills nu för en liten stund sen. ska äta nu, sen med johanna som jag skrev innan. vi hörs kanske ikväll, om jag orkar och har tid. puss


L O U I S E  min bästavän mitt allt. (L)

jävla rygggggggg

jävla rygg. det gör så riktigt ont, :(
emelie fick oss att skratta idag, hon halka i duschen. såg riktigt kul ut och alla skratta. mest elinajag&josefin såklart. :) emilia är knäpp, vet ni det? detta blir ett konstig inlägg. hejdå


du är otroligt vacker

hej.

jag är på dåligt humör, ont i magen och huvet också. somna på soffan efter skolan, inte alls ovanligt. snacka med tim innan och han tyckte jag skulle komma ut men jag orka verkligen inte. min klänning till skolavslutningen har kommit. den passa och va rätt så snygg ändå. men den va lite längre än mamma sa när vi kolla den på internet. men inte mycke. tror jag ska ha den iaf. jag är massa planer för helgen. men jag kommer inte hinna allting.. match, ystad & träffa några, malmö och mer. jag har inte tid att sitta här mer, ska träna snart. så vi hörs ikväll. kyss

RSS 2.0