ONSDAG 29 SEPTEMBER

dålig upd som vanligt. men jag har inte tid, jag har en massa annat roligt för mej. faktiskt mycke roligare än sitta här inne och skriva. jaja. hoppas ni mår bra iallafall. onsdagar är riktigt skönt, börjar tjugo över nio och slutar två. imorgon är det match mot spjustorp och jag är riktigt sugen på spela. men vi hörs senare. puss!


film

ska lägga mej nere i soffan och starta en film. sova tidigt för att sen sticka på zonläger imorgon bitti halv nio. puss!


NY MSN!

kommer nt in på den andra. så adda denna, ALLA!

[email protected]

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

TACK FÖR IGÅR!

tack för igår killar, jag hade riktigt skoj!
vakna klockan sex med en jävla huvudvärk och kunde inte sova mer. sitter hemma hos ibra nu, han fixar håret och ja jag sitter här. heheheh. men vi hörs sen, haaj!


NU BÖRJAR HELGEN

har precis kommit hem från skolan. eller ja, kvart över tre. vi hade hustid, idrott i massor av timmar. men det va riktigt roligt faktiskt. om två timmar ska jag träna, efter de möter min underbara vän ibra upp mig på ip och sen fortsätter vi hem till en annan vän. får hoppas kvällen blir bra, eller jag vet att den kommer bli bra. blir inte mer upd idag, jag har inte tid! ha en bra torsdag, mjaaa för nu har vi faktiskt helg! haaaaaj.


GRATTIS MAMMA!


jag älskar dej ..

skolan va helt okej, va hemma hos antonio en stund efter med ibra antonio och storenes.
har nästan precis kommit hem från ip, där p96 spela match.
malin madde hilda emilia ibra jag och johanna va där. sitter här med glass&paj, mamma fyller år så ja därför. imorgon är det torsdag, och vi har studiedag på fredag. nu väntar duchen på mej, hörs sen. puss!

****************
 T O R S D A G !


20:10

jag hade rätt. denna dagen blev riktigt bra. stack ut vid ett och träffa ibra, vi hämta mudda nere vid stationen sen stack vi vidare till ett annat ställe. danne kom ut och vi stack hem till antonio där massa fina pojkar va, ibra mudda storenes danne ante och ivan. va hemma om och åt, sen stack jag ut med ibra igen. och då träffa vi mudda robyn och ludwig. najs! kom precis hem, ska snart hoppa in i en varm dusch för min kropp är en isbit.


DAGENS LÅT


fall for you - secondhand serenade

GODMORGON BLOGGEN!

ligger nerbäddad i min säng med datan i knäet, lyssnar på musik och kollar massa kläder på internet. känner på mej att denna dagen kommer bli riktigt bra. även fast jag inte har en aning om vad jag ska göra. kanske ystad, men tror inte det. vi får se. bloggar senare idag tror jag. puss!


GRATTIS ENES!

igår stack jag till bya där ibra och antonio vänta på mej. vid halv åtta kom danne också, vi stanna en stund till sen cykla vi alla hem till antonio där vi va hela kvällen, mys! matchen idag gick inte riktigt som vi hade tänkt oss. ingen av oss gick in med någon bra inställning eller in i närkamperna, kanske va därför det inte gick bra. jag och petrit satt inne på ip och drack läsk och snacka en stund innan han körde mej hem, bilen full av musik och riktigt varmt, gyttt! farmor&farfar va här innan, och klockan sex kommer min släkt för att fira syster&mamma. nu väntar snart någon timmes fix för mej, ha en bra lördagkväll, upd senare!

grattis till denna lilla söta filluren som fyller år idag! grattis vännen.





FREDAG !

nu är det helg och det är riktigt härligt! har städat, dammsugat och dammat hela rummet och nu är det hur fint som helst. skönt att faktiskt ha garderoben i garderoben och inte på golvet. ska äta om en timme ungefär, sen träffa ibra. han sa att vi skulle va med antonio, men ja. vi får se hur kvällen börjar, och framförallt hur den slutar! match mot blentarp imorgon, taggad såsatan. haha! ha en bra fredag kväll underbara läsare, för det tänker jag ha! haaaaj.


HALLÅ BLOGGEN!

har precis kommit ut ur duschen. va och träna innan, det gick helt okej till jag skada bröstet. har ganska svårt att andas nu så ja vi får se hur de blir. kanske bättre imorgon, kanske inte. har ätit tårta och sånt nu, ganska gott ;) haha! skola imorogn, sen efter och kvällen kommer spenderas tillsammans med mina gulliga vänner antonio och ibrahim! hörs då, kyss!

.

hej snyggingar!

hoppas ni mår lika bra som jag, för jag mår riktigt bra idag. skolan va okej, det brukar den va. allt känns fortfarande bara som om det är på skoj eller något? haha. sticker och tränar vid sex. min syster fyller år så ska va hemma ikväll. imorgon är det fredag och det betyder helg, skönt! hörs sen. puss!
btw, grattis till amanda som blir 14.


16 SEPTEMBER!



grattis syster!


TISDAG 14 SEPTEMBER.

hej underbara läsare! ♥

hur är det med er? själv mår jag bra nu igen, lite ont i huvet och jag spydde när jag kom hem. men ja, jag mår bättre nu. men hoppar ändå över träningen. albin har börjat i vår klass och vår bildlektion idag var riktigt najs + att jag aldrig i hela mitt liv har haft så roligt på en svensklektion, haha! ni skulle varit där. jag och ibra satt och skratta åt två ord i stortsätt hela lektionen, svin kul. haha. sluta vid tre, så har hunnit göra både engelska och spanska och matte. har så mycke att tänka på, massa läxor, antonio enes syster och mamma fyller år nu jätte snart och ja massa helt enkelt! imorgon har vi sovmorgon och jag ska höra med bästavän ifall hon vill hänga med till ystad efter skolan. nu kallar pappa att det är mat så vi hörs senare. ha det bra ♥


slänger in en gammal & ''jätte söt'' bild. haaaaaj!


MÅNDAG IGEN.

veckorna går fort, har redan gått i skolan i snart en månad. sluta kvart över tre idag, då jag ibra och melissa stack till biblan och träffa kim&emelie. sen fortsatte vi hem till melissa där vi varit hela dagen. pappa fixar mat nu och jag är svin hungrig! sticker nog in till ystad någon dag denna veckan, finns folk jag vill träffa och affärer jag behöver gå i. nu ska jag äta och sen antagligen färga håret, hörs sen !


DANMARK

hemma nu från en helt okej helg i danmnark. åkte igår morse vid åtta. åkte direkt till något bonbon-land med massa karuseller. vi va där från kanske elva till fyra. sen åkte vi och handla på birka. ett stort shoppingcenter. va inte där alls länge men fick iallafall med mej en tröja där i från. vi åt på hotellet och sen kröp jag ner i sängen och kolla på ''hemma bäst'' och somna när den va slut. idag när vi hade ätit och va klara åkte jag mamma och camilla in till de shoppingcentert igen och tänkte gå där i någon timme. men gissa vad, det va stängt. åh så irriterad man kan bli.. så vi åkte in till bonbon-land igen där dom andra va. efter att jag tjatat ungefär hela dagen och hela gårdagen följde pappa med upp i en karusell med mobilen i handen och filmade när vi åkte. lop och allt syns i filmen, ganska najs! har snackat med johanna innan och dom vann med 9-1 och spela även med en spelare mindre stor del av matchen, bra spelat tjejer :)


fråga mej nt vad jag håller på med, något konstigt iallafall! ^^


45 meter upp, och dom ville ha upp mej där, åååh nej :o


ganska gulligt, HAHA!

UNDERBAR ''KVÄLL'' MED UNDERBARA VÄNNER

vid fyra tiden hoppa jag på cykelen och stack hem till ibra. träffa antonio och oskar på bya där vi satt en lång stund, jätte mysigt! va hemma om och åt också, sen ut och träffa johanna och ibra. har cyklat runt på massa ställen och haft det riktigt kul! dom är underbara. nu ligger jag ner bäddad i soffan med datan och ser en film. ska gå upp och packa om en stund. sen imorgon klockan åtta åker vi till bonbon land, så ingen mer uppdatering från på kanske måndag. ni får ha en riktigt bra helg!


FREDAG!

nu är det helg igen, veckan är avklarad och det är ritkgit skönt. sluta kvart i tre. jag och ibra cykla hem, han till sej och jag till mej. mormor morfar& farmor va här när jag kom hem. farmor skulle hämta min hund för imorgonbitti klockan åtta åker vi till bonbon-land. haha! ska ut och träffa ibra lite senare. vet inte vad vi ska hitta på med, men någonting kommer vi väll på! min blogg är tråkig, jag vet. men jag har inget roligt att skriva, och eftersom ingen tippsar om något dom tycker jag ska ha mer av får det va såhär. tänkte slänga in en hiss&diss, men de får bli när jag har tid. puss!


bild på louise och josefin från göteborg.

20:40

träningen gick fort, bra och jätte roligt! sitter och kollar på idol nu. brukar inte följa det. men nu i början när dom tar ut folk så är de självklart att man kollar? haha. sebastian krantz va med ju, shit vad han är snygg!


DÅLIG UPPDATERING

tisdes: skolan först. sluta vid tre så stack antagligen hem då. sen åkte vi till brantevik där vi spela match och vann med 12-3. bra spelat alla.
onsdes: sluta vid två. jag och louise stack hem till henne och hämta hennes kamera. sen hem till mej. hon stack vid fem och vid halv sju stack jag ner till soffta där ibra, henke osv va. träffa även paula och kikki. sen antonio.
idag: skolan först, sluta vid tolv, ritkigt skönt! har varit hemma hos daniel, riktigt roligt! ska snart träna, eller ja klockan sex. puss!


6 SEPTEMBER 2010.

när mamma väckte mej imorse mådde jag inte alls bra, så jag kröp ner i sängen och somna om igen. sov till halv elva sen har jag bara legat och kollat film och ätit glass. mår iallafall mycke bättre nu så ska till skolan imorgon. sen spelar vi match imorgonkväll också. och den vill jag inte missa.



hugo och felicia. ganska gulligt! :)


BILDER FRÅN HELGEN

stack ut och träffa ibra innan. antonio och storenes kom också dit. efter en timme kanske så stack dom och jag och ibra gick hem till han. åt cocopops och sen stack vi ut igen och träffa patrik, lucas sjöstrand och någon mer. har precis ätit pizza med familjen, riktigt gott! haha. har svin ont i huvet och är trött, känns som jag börjar bli sjuk, blä usch örk.



1&2 - igår hemma hos alice. med hon och ibra.
3&4 - mitt fotbollslag, som ni ser är nt alla helt normala, men de är najssssssss!

rubrikikikiki

har precis kommit hem från något i bollerup med fotbollslaget. sticker ut med ibra nu en runda, som vanligt! hehe. hörs senare. puss.



ååååh! saknar vintern.. :o

MÅL-KÅTA!?

är något jag och mitt fotbollslag är enligt vår tränare. haha! matchen mot sövestad blev 7-1 till oss. jätte bra spelat tjejer! stack ut med ibra efter matchen. träffa först antonio&david, sen kevin emelie johanna och ida på lindes. åt och sen stack vi ut igen. träffa antonio och david en liten stund, sen vidare hem till alice där vi verkligen har legat ner på marken av skratt! den tjejen är mer än sjuk! haha. vi har gäster just nu, och imorgon ska jag va på ip halv nio. pussss!

svar till ebba!

;kan du inte visa ditt skolfoto på bloggen? :)
svar: jo, de kan jag väll göra. men vi tar de en annan dag! :) heh.

HELG!

igår efter träningen gick hela vårt lag ungefär upp och satte oss på läktaren med benjamin, malin och madde. kolla 95orna. enes jakob och massa fler va också där. stack hem efter de. idag sluta vi vid tre. ikväll eller senare ska jag träffa ibra, kanske fler. ingen aning än, får de vad som händer. imorgon är det match också, hihi. ska fortsätta kolla tarzan nu, hahah! puss.


btw, skolfotona har kommit, öööörk, HAHA.

SNART SKA JAG

slänga på mej fotbolls kläder för andra gången idag. hade två och en halv timmes idrott sista lektionen. inte så jobbigt ändå, tiden gick fort. sen sticker jag och möter johanna vid halv sex. vet inte när jag kommer hem, beror ju på om vi får tårta av vår tränare för han fyller år. haha nej jag bara skoja ? (a) ..

halv dålig uppdatering, jag vet.

hej fina bloggläsare! :)

hur mår ni idag? jag mår jätte bra. fast min tunga bränner nu efter jag har ätit korv i bröd. hehe. efter skolan stack jag och louise hem till mej, gick ut med min hund och sen stack vi ut och träffa ibra. jag mötte daniel och antonio på arvidsbacke sen följde dom med mej till ibra&louise där vi va. johanna kom också sen. har precis ätit, inget mer händer ikväll. nästa torsdag slutar vi tolv, för lärarna ska på begravning, skönt!

RSS 2.0